USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні лучани з владцями області шукали «формулу» успіху

31 Серпня 2013 11:15
У рамках чергової зустрічі циклу «Персона», яку організували члени молодіжних громадських організацій «Батьківщина Молода» та «Іскра», відбулася бесіда із заступником голови обласної ради Валентином Вітром, повідомили організатори заходу.
Головна мета зустрічі - обговорення патріотичного виховання молоді, політичних ініціатив від опозиційних сил, співпраці депутатського корпусу із молоддю. Та найбільший інтерес викликала безпосередня персона мовця.
Пан Вітер зазначив, що обласна рада співпрацює із молоддю, наприклад, студенти спеціальності «Політологія» постійно практикуються в держустанові. Крім того, щороку надається соціальна допомога у розмірі мільйона 200 тисяч гривень для молодіжних проектів.
Запитання від аудиторії стосувалися соціальної допомоги, молодіжних організацій, фінансування, підтримки молодіжних проектів.
Присутні дізналися, що раніше політика могла співіснувати із професійною діяльністю депутата.
Організатори сподіваються, що такі регулярні зустрічі із владцями Волині сприятимуть молодим лучанам у саморозвитку та пошуку власних формул успіху.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 31 Серпня 2013 12:25
Майбутні депутати переймають досвід у старшого покоління, як правильно дерибанити державні грошики? Бог в поміч.
Вове до Вова Показати IP 31 Серпня 2013 15:29
Иди проспись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus