USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кабмін створив новий Аграрний фонд

27 Травня 2013 12:00
Кабмін затвердив створення ПАТ «Аграрний фонд» зі статутним капіталом 5 мільярдів гривень, 100% якого належить державі. Відповідну постанову №364 від 22 квітня оприлюднили на сайті уряду, -інформує ТСН.

Для формування статутного капіталу «Аграрного фонду» Кабмін доручив провести приватне розміщення 50 тисяч простих іменних акцій номінальною вартістю 100 тисяч гривень кожна. Управління корпоративними правами фонду передали Міністерству агарної політики та продовольства.

Нагадаємо, Міністерство аграрної політики та продовольства ініціювало перетворення Аграрного фонду в публічне акціонерне товариство для того, щоб він міг залучати небюджетні кошти і здійснювати інвестпроекти в аграрному секторі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus