USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кандидатів у депутати Волиньради поменшало

29 Квітня 2011 15:02
За право бути депутатом Волинської обласної ради 1 травня змагатимуться замість шести п’ять кандидатів: Олег Савчук, який балотувався від політоб’єднання «Рідна Вітчизна» подав заяву про зняття своєї кандидатури.
«21 квітня було прийнято постанову про скасування реєстрації кандидата у зв’язку з поданою заявою Савчука Олега Анатолійовича», – розповіла заступник голови окружної виборчої комісії Ганна Саганюк. Про це інформує Волинська ОДТРК.
Нагадаємо, позачергові вибори депутата Волинської обласної ради відбудуться в одномандатному виборчому окрузі №13, що у Локачинському районі. Причина – дострокове припинення повноважень у зв’язку зі смертю депутата Віктора Загорського, який представляв округ.
В окрузі було зареєстровано шестеро учасників виборчих перегонів: Віктор Грисюк від УРП «Собор», Михайло Карпець від ВО «Батьківщина», Василь Ковалик від УНП, Олег Савчук від «Рідної Вітчизни», Михайло Скопюк від Народної партії та Валерій Черняков від ВО «Свобода».
«Бюлетені, а всього їх 8 870, протоколи, а також інформаційні плакати про кандидатів, які будуть розміщені в усіх виборчих дільницях, уже виготовлені й надіслані до територіальної виборчої комісії», – запевнила Саганюк.
Вона констатувала, що гроші за виготовлення цієї друкованої продукції від обласної ради ще не надійшли.
Заступник голови ОВК додала, що наступне засідання комісії має відбутися уже після виборів, коли ТВК надасть результати голосування.
Усього в Локачинському районі 23 виборчі дільниці. У неділю вони працюватимуть з 8-ї до 22-ї години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus