USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ОПОРА: Катеринчук і Гриценко у Луцьку агітували з порушенням термінів

2 Жовтня 2015 11:41
В обласному центрі Волинської області 29-30 вересня Микола Катеринчук та Анатолій Гриценко проводили агітацію на підтримку керівників обласних та міських осередків своїх політичних сил з порушенням термінів.

Про це повідомляють представники ГромадянськоїмережіОПОРА на Волині.

Так, 29 вересня до Луцька завітав Микола Катеринчук, який під час анонсованої зустрічі з виборцями закликав волинян підтримати на виборах керівника Волинського обласного осередку Європейської партії України Олену Голєву.

«Мета мого приїзду – це вибори. Ми дуже довго вмовляли Олегу Голєву брати участь у виборах в якості кандидата на посаду Луцького міського голови. Якщо ви її підтримаєте – Луцьк виграє, і я розповім сьогодні, чому. Якщо ви проголосуєте за Олену Голєву, цей вибір відчує бюджет кожної сім’ї та кожної родини. Разом ми будемо розвивати європейський Луцьк», - заявив Микола Катеринчук.
30 вересня інший народний депутат, Анатолій Гриценко, під час прес-конференції у Луцьку заявив про підтримку на виборах колишнього однопартійця Олександра Кралюка, який виявив бажання брати участь у виборах Луцького міського голови як самовисуванець. Крім того, політик розповів, з чим його політична сила йде на вибори, коротко переказав передвиборчу програму та основні цілі місцевих осередків партії.

«Партію «Громадянська позиція» представляють ті люди, які мають власну громадянську позицію всередині себе. Ми будемо підтримувати Олександра Кралюка на виборах Луцького міського голови. Він раніше представляв «Громадянську позицію» на Волині. Потім він став офіцером, служив у війську і був змушений відмовитись від партійного квитка. Ми будемо його підтримувати. Дуже сподіваємось, що його підтримає і луцька громада», - заявив Анатолій Гриценко.


Нагадаємо, що за станом на 30 вересня жоден з потенційних кандидатів від названих політичних сил ще офіційно не був зареєстрований у територіальних виборчих комісіях на Волині.

Відповідно до ч. 9, Ст. 60 Закону України «Про місцеві вибори» забороняється проводити передвиборну агітацію з порушенням строків, установлених частиною другою статті 54 цього Закону, у будь-якій формі (в тому числі розповсюдження друкованих агітаційних матеріалів, проведення масових заходів, використання засобів масової інформації).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перших кандидатів на посаду міського голови Луцька зареєстрували офіційно 1 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 2 Жовтня 2015 13:19
Нафталіном засмерділо
ххх Показати IP 2 Жовтня 2015 16:44
той громадянський позиціонер про*рав армію, а тепер знову свою пику в корито суне
До ххх до ххх Показати IP 2 Жовтня 2015 21:27
Кожна людина судить по собі! Тужиш за коритом? Що не пускають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus