USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівника ЛПЕ можуть звільнити

11 Серпня 2011 12:42
У Луцькій міській раді міркують над зміною керівника Луцького підприємства електротранспорту – деякі депутати впевнені, що той не справляється зі своїми обов’язками.

Про це йшла мова в ході засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 10 серпня.

Як розповів депутат міськради Антон Сосновський (група «Місто майбутнього»), ще з січня поточного року працює спеціальна тимчасова депутатська комісія, яка вивчає ситуацію на ЛПЕ.

«Комісія напрацювала ряд пропозицій керівнику підприємства. Але на сьогоднішній день керівник підприємства не втілює ті пропозиції, які напрацювала комісія. Більше того не виконує розпорядження міського голови, коли виділяються кошти на зарплату», – переконує член цієї комісії Сосновський.

«На сьогоднішній день на підприємстві жахлива трудова дисципліна, коли під час робочого дня водії підприємства дозволяють собі у п’яному вигляді в’їжджати у припарковані на території ЛПЕ маршрутки і створювати ДТП», – заявив він.

Крім того, Сосновський впевнений, що директор ЛПЕ Володимир Пуц нічого не робить для того, щоб позбутись зарплатних боргів.

Проте з такою позицією Сосновського категорично не погодився обранець Євгеній Ткачук (фракція «Сильна Україна») та заявив, що висновки тимчасової комісії потрібно підтвердити документами.

«Людина працювала адекватно», – висловився Ткачук про Пуца.

А «тимошенківець» Василь Гриб додав, що оскільки в Пуца в жовтні закінчується контракт, то не варто сьогодні піднімати це питання.

«Тут болячка одна – не поступає державна субвенція у тому обсязі, у якому перевозить електротранспорт», – констатував Гриб.

«Чому одні працівники не отримали зарплату за січень, а інші вже за серпень отримали?», – висловився Сосновський і додав, що «такого керівника треба звільнити».

І хоча більшість членів комісії не схвалила пропозицію звільнити Пуца, проте це питання винесуть на розгляд найближчої сесії Луцькради.

Крім того, під час обговорення цього питання між опонентами Сосновським та Ткачуком виникла словесна перепалка.

«А службова машина у вас ремонтується, яку директор розбив?» – запитав Сосновський у Ткачука (Ткачук - власник станції техобслуговування).

«Ви що, хочете мені закинути щось таке?» – відповів той.

«Ні, я просто питаюсь», – сказав Сосновський.

«То ви скажіть, де кредитна машина ваша поділася, шановний?» – дорікнув Ткачук.

«Моя - в розшуку… То ж цікаво, де машина ремонтується», – сказав Сосновський.

«В мене вона не ремонтується», – відповів Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ото Показати IP 11 Серпня 2011 12:48
понабиралося непотрібу у міську раду, що сосновський, що ткачук - тільки і думають, щоб щось украсти у лучан.
вже до ото Показати IP 11 Серпня 2011 13:39
молодець, біда в тому що більшість не розуміє скільки там непотрібу
Я Показати IP 11 Серпня 2011 22:36
Але ж самі лучани обирали.Невже не можна було поцікавитись , що ні один , ні другий нічого не вміють , а йдуть тільки грошенят заробити. Де ж Ваша підтримка громади м. Луцька , шановні депутатики?
петрик Показати IP 11 Серпня 2011 22:45
Альтернативі тролейбусам немає.Потрібно зміцнити рухомий склад.Без цього чи буде Петракієв, Сосновський, Ткачук і т.д директорами - ситуація не зміниться.М оже варто оголосити добровільний збір коштів на новий тролейбус але не Луцького виробництва
Грибу Показати IP 12 Серпня 2011 21:54
Болячка ЛПЕ в тому, що не весь "нал "відображають в звітності, а "відмивають". А ще - депутати, податківці, міліція, їхні дятьки , тітки , діти, внуки - всі їздять безоплатно - в них липові посвідчення. А Гриб висловлював би свою думку щодо театру, а не щодо фінансово-господарської діяльності СПД. Якщо такі депутати як Гриб, Дєндібєрін і їм подібні і надалі вирішуватимуть економічні питань - Луцьку "піпєц", де ж воно видано, що контужена людина керуала містом.
МСВ Показати IP 13 Серпня 2011 11:10
В якій мірі це вигідно Грибу?А відносно контузії- а п'яниці -перші керівники,це як нічого для європейського міста,а секретар ради?Ви ж їх вибирали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus