USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто очолить депутатську групу «Воля народу» замість Єремеєва

2 Вересня 2015 15:18
Народний депутат Ярослав Москаленко стане лідером депутатської групи «Воля народу» у Верховній Раді, замінивши покійного Ігоря Єремеєва.

Про це повідомив екс-спікер Володимир Литвин у середу, 2 вересня, - повідомляє «delo.ua».

«Формально і неформально, по суті, роль лідера у плані представництва групи у нас буде виконувати Ярослав Москаленко», - заявив Литвин.

Також він зазначив, що раніше у «Волі народу» було три співкерівники: Ігор Єремеєв, Андрій Деркач і Ярослав Москаленко.

Нагадаємо, народний депутат, керівник депутатської групи «Воля народу» Ігор Єремеєв, який раніше отримав черепно-мозкову травму, помер 12 серпня у закордонній лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Табір казнокрадів!!! Показати IP 2 Вересня 2015 22:49
Москаленко - це неперевершений казнокрад, це той тип-риг, який голосував 13 січня 2014 року обома руками за диктаторські закони Януковича і аж підскакуючи. А що стосується Єремеєва... Спочатку Єремеєв обдурив виборців - наобіцявши, що вирішить усі їхні проблеми, у т.ч. замінить на металопластикові старі вікна у школах, дитсадочках, ФАПах і т.д. І нічогісінько не зробив! Навіть перестав зустрічатися з виборцями. Потім, розпочавши війну з Коломойським і продовжуючи займатися лише конем та коханками, Єремеєв перехитрив навіть себе - пішовши на той світ, він нічогісінько не залишив дружині і дітям. Свої акції "Континіума", які він ретельно заховав в офшорах під підставних осіб, зараз прихоплені його так званими друзями - Івахівим і Лагуром, місце яких давно у буцигарні. Ось так неперевершено розумний Єремеєв "потурбувався" про сім'ю...
Ярослав Показати IP 4 Вересня 2015 21:23
Про пiдкуп виборцiв Москаленком маэмо купу вiдео,а чувак собi при владi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus