USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кіндер може зіпсувати відпустку Клімчука

15 Липня 2011 09:55
Більшість районів все ще не подали інформацію до управління ЖКГ обласної держадміністрації про наявність об’єктів недобудованого житла аби мати право взяти участь в урядовій програмі «Доступне житло».

Про це 14 липня під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розповів начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Юрій Куц.

Місто Нововолинськ, Горохівський та Старовижівський райони провели 100-відсоткову інвентаризацію об’єктів незакінченого будівництва, на 70-80% завдання виконали місто Володимир-Волинський, Володимир-Волинський, Ківерцівський, Ратнівський та Локачинський райони.

Всі інші практично не можуть вчасно виконати завдання, а місто Ковель не провело інвентаризацію жодного об’єкта і немає жодної фотофіксації. Куц каже, що ситуація катастрофічна, враховуючи той факт, що 25 липня інформацію має бути подана у вигляді альбомів та дискет.
Керівників регіонів, де останніми здадуть таку інформацію, викличуть «на килим» до Прем’єр-міністра Миколи Азарова у кінці липня, - розповів голова ОДА Борис Клімчук. Хоча він, мовляв, саме тоді планує піти у відпустку, ймовірно за межі України.

«Якщо мені доведеться переривати відпустку через це…То будемо робити Кіндеру інвентаризацію кожен день через всі входи і виходи», - прокоментував Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
експерт Показати IP 18 Липня 2011 00:12
Справа не в Кіндері! Адже 12 липня 2011 р. міжвідомча комісія Міністерства регіонального розвитку та будівництва України затвердила список об єктів, які можуть претендувати на участь в програмі "Доступне житло". Жодного об єкту з Волинської області в переліку не має. Отже, область не отримає ні копійки державної допомоги. Об єктивно: для вирішення питання необхідне втручання губернатора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus