USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Клімчук призначив Єремеєва радником (оновлено)

20 Червня 2011 13:21
Волинський бізнесмен, співзасновник групи «Континіум» Ігор Єремеєв призначений радником голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Інформація про те, що Єремеєв є радником волинського губернатора «проскочила» на сайті ОДА – у розділі «Довідник телефонів та електронних адрес», - пише ЗІК.

Начальник відділу забезпечення діяльності керівництва ОДА Валентина Черниш у телефонній розмові підтвердила інформацію, що Ігор Єремеєв став штатним радником голови Волинської облдержадміністрації.

Він консультує Бориса Клімчука з питань дозвільних процедур і проблем малого та середнього бізнесу.

Інформацію про призначення Єремєєва на штатну посаду підтвердив і сам губернатор у коментарі «ВН».

«Ну, призначив, то призначив», - сказав Клімчук.

«Буде працювати там, де я визначу», – відповів Клімчук на запитання, чи буде новоспечений чиновник працювати у стінах Волинської ОДА.

Також Клімчук розповів, що Єремєєв допомагатиме йому насамперед будувати сприятливий інвестиційний клімат.

«Маса питань, які мають допомогти нашій області. З інвестиціями в першу чергу. При чому не з інвестиціями групи «Континіум», – сказав губернатор.

«В нього маса зв’язків, в нього маса знайомств. В нього є час, якого не маю я. В нього є ресурс і резерв. Я його не маю. Я попробую його використати. Вдасться – то вдасться. Не вдасться – прийму інше рішення», – додав Клімчук.

Нагадаємо, Єремєєв входить до сотні найбагатших українців за версією журналу «Кореспондент».

(оновлено о 14:25)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Валя Показати IP 20 Червня 2011 13:50
Цікаво чи на платній основі, чи на громадських засадах?
Галя Показати IP 20 Червня 2011 14:05
Валя, не рахуй чужих грошей, бо не матимеш своїх. А якщо це іронія, то мушу сказати, що в Єремеєва в дупі більше розуму, ніж в Клімчукової свити, разом взятої, в головах. Щодо зарплати, то є сумніви, що такий радник візьме зарплату 1200-1300 гривень. Це навіть смішно. А чиновники зі своїми мізками якраз та таку зарплату "тягнуть" (в нач. управління - 2300 гривень і двірник за два ділянки прибирання отримує 2300 гривень).
Ха! до Галя Показати IP 21 Червня 2011 11:57
Галя! Так у нас в країні футболісти отримують мільйони! Це справедливо? Що вони на стільки більше заслуговують ніж представники інших необхідних в суспільстві професій? А якщо говорити про мізки, то які в футболістів мізки, якщо вони м'яча катають?
толя Показати IP 20 Червня 2011 14:11
"Ігор Єремеєв став штатним радником голови Волинської облдержадміністрації".Якщо штатним значить отримує платню-готовиться до пенсії державного службовця!
Анонім Показати IP 20 Червня 2011 14:43
Є така думка, що Клімчук збирається в депутати ВР. Вже створює свої фонди і т.д. Відповідно Єремеєв йому дуже потрібен (в першу чергу фінанси). Ще за часів Кучми Клімчук бігв до Єремеєва по вечорах отримувати ц.в. Так що стара "команда" повертається...Але не надовго!
VSC Показати IP 20 Червня 2011 15:35
"з питань дозвільних процедур і проблем малого та середнього бізнесу" - а каким боком Миронович относится к этому? Он ведь у нас олигарх, правда "местного розлива", но олигарх.
Валя-Галі Показати IP 20 Червня 2011 21:08
Гроші то не чужі, а платників податків, які я справно сплачую, тому й хочу знати. А з приводу в кого там розуму більше і де, то можу не погодитись. Не треба ображати рядових чиновників, бо вони собі таких висловів не дозволяють, і багато хто цілком порядні люди на відміну від декого..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus