USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук радіє, що позбувся розборок з Романюком

23 Травня 2011 18:02
Для надання якісних пасажирських перевезень на Волині бракує транспорту, натомість перевізників в області аж надто багато.

Про це в ході обласної селекторної наради у понеділок, 23 травня, розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Леонід Кирильчук.

Посадовець доповів: нині в області є 1344 приміських та міжміських маршрутів загального користування, з них приміських – 855, міжміських – 489. Кількість одиниць пасажирського автотранспорту різної місткості в області налічується 2 885. Проте перевізників є надто багато – аж 209, каже Кирильчук.

До того ж, цьогоріч на Волині відкрили 10 нових маршрутів.

«Кількість транспорту надзвичайно мала, а перевізників надто багато. Це наша дилема», – висловився він.

Також Кирильчук переконує: сьогодні в області немає перевізника, який би на 100% виконував свої договірні зобов’язання.

Позитивні зрушення, каже чиновник, «транспортне» управління ОДА фіксує в ході коригування маршрутів.

«У весняний період провели збори з керівниками всіх садівничих масивів для того, щоб покращити перевезення. Тут знайшли розуміння з Миколою Ярославовичем (Микола Романюк – міський голова Луцька, «ВН») по Луцькому району і місту Луцьку. Скоригували маршрути потрібні», – сказав Кирильчук.

Ситуацію прокоментував і голова облдержадміністрації Борис Клімчук: «Ви молодці. Була красива робота мого управління і ваших, Миколо Ярославович, людей. Ми позбулися цих безглуздих, нікому непотрібних пограничних розборок – Луцьк-район, Луцьк-область. Ви мудрі люди. Вами управляти мені, Клімчуку Борису Петровичу, велике задоволення. Спасибі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
В.В.В. Показати IP 23 Травня 2011 18:05
Молодці! Похваліть себе! Як все гарно! Місто все гарнішає...
Голев Показати IP 24 Травня 2011 15:43
Поддерживю,управлять николаем ярославовичем,большое удовольствие.
наблюдатель Показати IP 24 Травня 2011 23:13
да,действительно, голев быстро подмял романюка, тот даже не заметил,как оказался на крючке.
Олег Савчук Показати IP 29 Травня 2011 04:39
"Проте перевізників є надто багато" - як взагалі в будь-якій сфері підприємництва може бути "занадто багато" суб'єктів? Якщо сфера не вигідна комерційно - кількість учасників одразу зменшуєтсья. Чим більше учасників тим більше надії на конкуренцію. Таке враження що ми нещодавно імпортували чиновників з СРСР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus