USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кого підтримає Кличко під час президентських виборів

27 Березня 2014 10:20
Нардеп Віталій Кличко не виключає, що підтримає кандидатуру Петра Порошенка у другому турі президентських виборів. Проте Кличко не підтвердив інформацію про те, що він взагалі не буде балотуватися на виборах, пише ВВС Україна.

"Я думаю, що в другому турі ми можемо розглядати таку можливість, щоб підтримати один одного. Але на сьогоднішній день ще надто рано про це говорити, оскільки рейтинги ще будуть мінятись багато разів. Я вже говорив: я беру участь у президентських виборах, а далі побачимо. Я впевнений в тому, що демократичні сили повинні об'єднуватись, щоб демонструвати єдність", - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, Петро Порошенко очолив президентські рейтинги, випереджаючи Віталія Кличка і Юлію Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Косс Показати IP 27 Березня 2014 10:16
Правильне рішення!
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 10:38
Ідіот Кличко, а я хотіла за нього голосувати, а виявляється він там у змові з олігархами.яника скинули, а тепер у наступ ідуть олігархічні клани.
Москаль Показати IP 27 Березня 2014 10:40
Мне вообще не понятно как собираются проводить выборы. Крым - российская территория. То есть совсем российская. Но власти Украины этот факт признавать отказываются. Тогда они должны организовать голосование и на крымской территории, иначе на лицо жуткое нарушение - выборы президента пройдут НЕ НА ВСЕЙ территории Украины. Такие выборы не признает ни одно государство. И не проводить нельзя - кредиты дадут только власти, в легитимности которой нет даже и тени сомнения. Пендосы с гейропейцами об этом открытым текстом говорят. Чуете подвох? Теперь, чтобы провести выборы, надо признавать Крым российским. Больше никак. По-ходу Обамка таки за Россию, просто стесняется открыто признаться.
Петро Показати IP 27 Березня 2014 16:33
Коментарі анонімів безглузді, Порошенко і Кличко це - ПРОЦВІТАЮЧА УКРАЇНА!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 27 Березня 2014 18:00
Якщо так все піде і надалі,то Україна буде процвітаюча тільки для юльок, порохів,балог і т.д. Олігархічні клани як висмоктували все з України, так і надалі прагнуть це робити. Ми для них - рабсила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus