USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Коломойського хочуть зняти з посади

20 Березня 2015 13:13
Кілька підрозділів Національної гвардії отримали вказівку передислокуватися в Дніпропетровську область.

Згідно з даними джерел "Обозревателя", ці заходи вжили в рамках рішення влади щодо зміщення Ігоря Коломойського з посади губернатора згаданого регіону.

"Наразі готується указ про звільнення Коломойського, тому й зроблені превентивні заходи", - повідомило джерело.

Разом з тим, він стверджує, що очікуваний указ - аж ніяк не результат вчорашніх подій в "Укртранснафті", а складова усних угод, досягнутих між президентами Петром Порошенком і Володимиром Путіним у Мінську: "Давно вже ходили чутки про те, що Путін неодноразово вимагав відставки Коломойського, проте не була зрозумілою реакція глави української держави".

"Вчорашні маски-шоу - це скоріше були підготовчі заходи до указу, зокрема, Коломойського успішно розвели на емоційну реакцію", - додало джерело видання.

Як повідомляв "Обозреватель", голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський вважає, що за ситуацією з "Укртранснафтою" стоїть депутат від БПП Ігор Кононенко.

Зауважимо, ситуацію в "Укртранснафті" Коломойський називає рейдерським захопленням підприємства "російськими диверсантами".

Він вважає, що новий директор Мірошник сам себе призначив.

Як повідомляв "Обозреватель", під час засідання наглядової ради ПАТ "Укртранснафта" прийняли рішення про відсторонення Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління товариства з 19 березня 2015 року. Тимчасово виконувати обов'язки глави "Укртранснафти" до 10 серпня буде Юрій Мірошник.

Лазорко заявив, що має намір оскаржити своє відсторонення від посади в суді. Після чого він забарикадувався в будівлі. Охорона "Укртранснафти" заблокувала вхід на підприємство і не пропустила Мірошника, який прибув разом з підкріпленням з бійців спецпідрозділу групи "Альфа" СБУ.

Пізніше Коломойський прибув в офіс "Укртранснафти".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
123 Показати IP 20 Березня 2015 13:27
Коломойський вберіг Україну, а тепер може бути вільний...
Незабудка до 123 Показати IP 20 Березня 2015 19:24
Від чого це він її вберіг? Свою кишеню тільки набив, ******.
дiдо Показати IP 20 Березня 2015 13:46
Коломойша-патрiот Украiни!
Ампел до дiдо Показати IP 20 Березня 2015 14:33
Поки Коломойський фінансував вашу Свободу, то він був хороший. А припинив - то зразу коломойша. Якісь ви не послідовні
екскурсовод до Ампел Показати IP 20 Березня 2015 20:48
Коломойський і Тігіпка фінансував і шо? Половину партій в ВР він фінансує, це називається "розкладати яйця по корзинам"
поперекгорла Показати IP 20 Березня 2015 14:40
при владі сидять непотрібні люди. вирішили усунути Коломойського. ше й такими методами. чим він на даний момент заважає? "сусіду" не подобається хіба що. ну от тепер зрозуміло хто є хто. дякуємо "шановний" президенту разом з "зубасітком"-ви то геть "незамінні"!!! поперек горла стоїте вже. тільки і рветесь до грошей. а нас вже давним давно ніхто не питає...зводьте кінці з кінцями.а ми будемо за владу битись.
Незабудка до поперекгорла Показати IP 20 Березня 2015 19:25
Це просто битва українських олігархів за місце під українським сонцем.
Реаліст Показати IP 20 Березня 2015 15:21
Коломойский - олігарх. Проти олігархів боровся майдан! Що роблять олігархи при владі??? я в своїх коментарях висловлюю свою думку і не ображаю нікого. Більше того висловлююсь в інтересах народу і виступаю за його права.
так до Реаліст Показати IP 20 Березня 2015 15:29
Коломойський - олігарх. Але на відміну від інших олігархів він ризикнув своїм бізнесом і без перебільшення врятував суверенітет України. Можна багато говорити про його зиски, але факт залишається фактом: Ігор Коломойський – все-таки український олігарх.
поперекгорла до Реаліст Показати IP 20 Березня 2015 15:47
а чи не ось таких олігархів посадили в верховну раду? на мою думку ще гірших. Шоколадний он ще досі продає рошен.
Незабудка до Реаліст Показати IP 20 Березня 2015 19:28
Цікаво хто тут мінусує.Невже оліхархи читають газети?
Ага Показати IP 20 Березня 2015 15:37
та нехай Коломойський буде хоч в квадраті олігарх, але те що в цей дурнуватий час та територія де він губернатор різко возлюбила Україну, там мир і спокій і ніхто не заїкається про приєднання до рассєї, принаймні вголос, йому величезний плюс, і байдуже, якими методами йому це вдалось. Видно нашій недолугій продажній владі це не подобається, а тому знімуть і поставлять чергове г.., яке пускатиме ліберальні соплі і прос...ре територію парашистам.
Анонім до Ага Показати IP 20 Березня 2015 15:52
Навіщо тоді було кричати "Геть олігархів"??? Забули ??? Згадайте та передивіться повторно.
А до Анонім Показати IP 20 Березня 2015 16:24
Бо таке гі..но дрисливе і продажне, як Ахметов і потрібно жорстко "геть", а от такі як Коломойський, який зіграв не малу для України і позитивну роль, далеко не зайві. А по твоєму "геть олігархів" рівняється тому що вже колись було, тільки тоді кричали "весь старый мир до основанья мы разрушим..." ну тоді "разрушили" и що? тільки для придурків все однозначно або чорне, або біле.
Анонім до А Показати IP 20 Березня 2015 16:47
І що ? А те, що побудували нове, яке олігархи за безцінь скупили у 90-ті. А вислови "байдуже, якими методами" якраз і подібні до тих мір, якими користувались ті, "хто старий мир...". Давайте тоді шибеницю у центрі поставимо раз так питання стоїть.
А до Анонім Показати IP 20 Березня 2015 17:33
для тих хто в ватнику - бездоганного нема нічого (всезагальновідома істина) у "тих" "цих" третіх, восьмих, двадцять перших, були є і будуть плюси і мінуси, позитивне і негативне, лише довболобі відкидають все під корінь, а нормальні позитивний досвід використовують, а негативний відкидають. А дурнуваті репліки "а нащо було скакати", " нащо було таке кричати" і є дурнуваті, бо Майдан, незважаючи на помилки, втрати і поразки, навіть на те що в черговий раз нічого не вийшло, ВЕЛИКИЙ і для багатьох таким і залишиться. Сторінка історіїї України, за яку не соромно.
Незабудка до А Показати IP 20 Березня 2015 19:41
Трупи людей до цих пір в полі лежать, а їм не соромно.В цій статті сплошна реклама оліхархів.
Анонім до А Показати IP 20 Березня 2015 20:10
А чому ти свою думку вважаєш всезагальновідомою? А майдан є сторінкою історіїї України, за яку не соромно тим, хто продався за печенюшки і зараз воює до останнього українця за американські інтереси.
Незабудка до А Показати IP 20 Березня 2015 19:38
Що ви пишете? Про народ взагалі ніхто не думав і недумає.Його просто підло використали для зміни олігархів.А народ як був у глибокій ...опі, так і дальше там.Народ в злидні кинули, а самі між собою місце в рейтингу багачів ділять.А хто їх захищає-зрадники і проплачені підлабузники.
Незабудка до Ага Показати IP 20 Березня 2015 19:31
Видно жид ще з вас останні штани не зняв.Якщо він олгарх в квадраті, то ті, хто йому рекламу робить і оди співає, ДУРНІ В КУБІ.
Андрій Показати IP 20 Березня 2015 15:47
Скоріш всього що Хрюшенко поставить Вілкула,щоб гарненько підлизати Путіну.
Анонім Показати IP 20 Березня 2015 15:47
Мабуть не бути Романюку мером. Недарма опитування затіювали.
Ірина Показати IP 20 Березня 2015 16:34
Не потрібно було зачіпати Коломойського, тим більше тепер. Якби не він, то були б не тільки ЛНР, а дві ДНР, а ще ЗНР, ХНР і багато НР. Це всі повинні розуміти, а журналісти в першу чергу. Жоден олігарх стільки не зробив для України. І всі волинські олігархи разом не зробили тільки для Волині як Палиця для Луцька.
Реаліст до Ірина Показати IP 20 Березня 2015 17:07
Наведіть приклади! Тільки паралельно наводьте приклади і що зроблено для власного бізнесу та збагачення. Думаю рахунок буде розгромний.
Незабудка до Ірина Показати IP 20 Березня 2015 19:43
Хай два свої паспорти здасть і штраф заплатить за інші громадянства.Цікаво, що він зробив особисто для Луцька і обласі.Перелічіть по пунктах.
Степан Бандера Показати IP 20 Березня 2015 17:33
Схоже, що Палиця буде боротися за мысце мера у Луцьку?
Аналітик Показати IP 20 Березня 2015 18:07
Якщо Палиця піде на мера, то він переможе, а якщо не піде, то не переможе
луч до Аналітик Показати IP 20 Березня 2015 20:13
Да навіщо палиці бути мером?
луч Показати IP 20 Березня 2015 20:12
Якщо на вн хвалять коломойського значить одне це його сайт)
/ до луч Показати IP 23 Березня 2015 11:11
а Ви не помітили що не вмієте взагалі нікого хвалити? тільки об**раєте. всі вам погані. люди в нас такі.так погано.і так погано.так ще гірше. всі погані. один я хороший.
Петрович Показати IP 20 Березня 2015 20:46
Якщо Коломойського усунуть, то суверінітет України буде втрачено. Почнеться другий фронт і Україна програє цю війну банановим республікам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus