USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Комуністи хочуть позбавити Львів «Євро-2012»

11 Травня 2011 11:23
Україна повинна сама вийти з ініціативою щодо непроведення у Львові фінальної частини «Євро-2012».
Таку думку висловив лідер фракції Компартії Петро Симоненко на погоджувальній раді Верховної Ради 11 травня.
«Треба врахувати, шановні, що ми подали всій Європі сигнал, що у Львові не можна проводити фінальну частину «Євро-2012», – сказав він. Про це інформує Українська правда.
«І треба сьогодні нам вийти з ініціативою до УЄФА, щоб перенести у Дніпропетровськ чи в Одесу фінальну частину «Євро», бо ми сьогодні не можемо гарантувати – і в тому числі, органи місцевого самоврядування, – які дії чинитимуть профашистські організації відповідно до своєї ідеології і політики, яку вони реалізують», – заявив Симоненко.
Він стверджує, що під час подій 9 травня у Львові «органи місцевого самоврядування виступили на боці профашистських організацій».
Симоненко також запропонував вилучити з бюджету на 2012 рік статті щодо фінансування тих, хто воював на боці фашистів, «тобто вояків ОУН-УПА, це – додаткові пенсії та інші привілеї, а також фінансування будівництва пам’ятників тим, хто воював на боці фашистів».
Крім того, він запропонував заборонити діяльність націоналістичних організацій, які брали участь у інциденті 9 травня у Львові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
юра Показати IP 11 Травня 2011 11:55
мабуть, потрібно но Львів позбавляти Євро,а позбавити мандатів і наказати тих 300 баранів, що прийняли і підписали цей закон, оскільки ніколи на 9 травня таких прецендентів не було, а партії,що ведуть відверту, антидержавницьку політику(маю на увазі комуністів, вітренків і їм подібних)взагалі заборонити,вивезти на кордон з Росією і хай валять, туди де їм може буде добре
лучанка Показати IP 11 Травня 2011 14:04
вже давно Україну треба позбавити від таких,як симоненко.Ох,як треба зробити з ними те,що вони робили знашим народом.Ця шайка немає права на існування.
Вова_націоналіст Показати IP 11 Травня 2011 21:57
Симоненку треба заборонити срати!, а 'не заборонити діяльність націоналістичних організацій, які брали участь у інциденті 9 травня у Львові.'

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus