USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Козюру непокоять маршрутки і Сосновський

28 Грудня 2011 12:13
Депутата Луцької міської ради, «нашоукраїнця» Андрія Козюру непокоїть організація транспортних перевезень в обласному центрі.
Про це Козюра повідомив під час 18-ої сесії міської ради 28 грудня.
Депутат звернувся до міського голови з запитом про впорядкування руху маршрутних таксі у Луцьку. Зі слів обранця громади, водії «маршруток» порушують правила дорожнього руху – «підрізають», світлофори ігнорують, рухаються не за встановленим графіком». Козюра закликав Миколу Романюка навести лад у сфері перевезень, провівши бесіди з перевізниками.
Міський голова повідомив депутата про те, що востаннє влада зустрічалася з перевізниками у понеділок, 26 грудня. Тоді й вирішили, «поки не введемо GPS, ніхто нічого не вдіє». Мер також додав, що така система в Луцьку почне діяти з 1 лютого 2012 року.
Окрім того, обранець громади переконаний, що під час минулої сесії депутат Антон Сосновський голосував замість свого колеги, якого не було на засіданні.
Андрій Козюра звернувся із запитанням до секретаря міськради Григорія Пустовіта. Він заявив, що знає про те, що під час однієї з минулих сесій депутат Антон Сосновський голосував замість обранця громади Віталія Кварцяного, якого на засіданні не було. Оскільки, на думку Козюри, такі дії недопустимі, він попросив секретаря ради відібрати в Сосновського картку Кварцяного і віддати її у секретаріат ради, «щоб не було зловживань».
Відповідь на депутатське запитання Григорій Пустовіт має надати до кінця сесії, як це передбачає регламент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я з Луцька. Показати IP 28 Грудня 2011 13:51
Надоїли вже з тими маршрутками, в місті проблем не має окрім транспортних. За таксистів краще візьміться, 90% нелегальних. Там взагалі перевірок не має.
Ольга Показати IP 28 Грудня 2011 13:59
Дійсно таксисти творять чудеса. Один 50- другий 30 , а третій 20. Невже не можна поставити лічильники і вся проблема знята. У Києві 3,50 за км. беруть, а у Луцьку цілих 10.
Александр Показати IP 28 Грудня 2011 14:44
И что интересно: те, у кого счетчики, берут больше ("по счетчику", разумеется:)), чем те, у кого их нет.
Пасажир Показати IP 28 Грудня 2011 15:51
Цей Романюк - ..., чесне слово! Йому кажуть розберіться із перевізниками шоб не гасали, не підрізали, шоб двері на ходу не відкривали. А той: "поки не введемо GPS, ніхто нічого не вдіє». До чого тут ті навігатори?!!
Лучанка до Пасажир Показати IP 28 Грудня 2011 19:55
...Як до чого?А до того,щоб гроші з того мати,а те,що маршруткі зранку заповнені, що нема не те,що де сісти,а стати нема де-то це як?!Пускайте значить більше маршрутних таксі!!! Що це за цирки такі?! Вже є, я сьогодні такию зранку їхала, толку ніякого-як не було порядку так і нема, дурка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus