USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП за участю маршрутки і вантажівки: вагітна жінка отримала переломи

8 Серпня 2017 16:02
У результаті аварії за участю маршрутки і вантажівки, яка трапилась на вулиці Ковельській у Луцьку, п'ятнадцять людей було відправлено до Луцької міської клінічної лікарні.

Про це розповів заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Олександр Федорчук, інформує ІА"Конкурент".

Зі слів медика, дванадцять осіб було відправлено для проходження амбулаторного лікування, трьох – госпіталізовано: два постраждалих у відділенні нейрохіругії (одного вже виписали) та одна вагітна жінка з переломами стегна й ключиці потрапила до реанімації. Наразі вона переведена у травматологію, перебуває у стабільному стані та готується до оперативного втручання. Загроза її життю відсутня.

Раніше, заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов повідомив, що серед травм постраждалих в аварії – струси, забої головного мозку, переломи кінцівок, у одного з постраждалих діагностували перелом носа.

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Ковельській 4 серпня сталася аварія за участю маршрутки та вантажівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus