USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кримський спікер вже хоче приєднати до Росії всю Україну

7 Березня 2014 11:32
Володимир Константинов заявив у Росії, що буде робити все, щоб приєднати до РФ не тільки Крим, але й всю Україну.

Після майбутнього референдуму в Криму спікер Верховної Ради АРК Володимир Константинов обіцяє зробити все, щоб приєднати до Росії не тільки Крим, але й всю Україну, повідомляє Еспресо.ТБ.

"Я сподіваюся, що ми все-таки зуміємо допомогти виховати в Україні нового лідера. Ми не один раз в ці роки говорили, що з'явиться в Україні новий Богдан Хмельницький, який об'єднає наші дві великі держави, які окремо існувати не можуть", - зазначив він на зустрічі зі спікером Держдуми і керівниками фракцій нижньої палати російського парламенту.
"Ми, кримчани, в цій частині будемо робити все, щоб це сталося, щоб з Росією возз'єднався не тільки Крим, але й возз'єдналася вся Україна", - запевнив глава кримського парламенту.

Він розповів депутатам Держдуми, що вчора отримав масу дзвінків, які були адресовані йому в тому числі як "члену Всесвітньої ради російських співвітчизників". "Було дуже багато дзвінків - зі східних регіонів України, з Одеси", - повідомив Константинов, уточнивши, що люди "вітали й говорили, що "все дуже добре".

"Але у нас, на жаль, є дуже великі проблеми", - бідкався голова Верховної Ради Криму. "Україна - це частина єдиного великого російського світу. Після того, як ми вирішимо питання по Криму - а я впевнений, що ми вирішимо його - ми просто зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб захистити не тільки росіян України", - вважає Константинов. "Але, за великим рахунком, треба захищати всіх громадян України - і росіян, і українців - від фашизму, нацизму, від цього нахабного тиску представників західних держав, які нав'язують свою ідеологію, які говорять про якісь великі європейські цінності", - вважає він.

Тим часом Кремль розірвав дипломатичні відносини з Україною, не визнаючи нової влади в державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
константинов предате Показати IP 7 Березня 2014 11:45
Ну це тобі вже ЖУЙ володька,навіть не надійся!
emigrantka Показати IP 7 Березня 2014 11:46
Mолоде ,зелене,і ше там шось балакає... зараз після курортного сезону в Криму... самий ходовий товар будуть ґраблі,ними кримчанки будуть щиро дякувати ''освободітелям за освобождение'' !!! Граблі,не зброя,а знараддя праці: ввозу на територію ніхто не заборонить,шикарні гроші можна заробить,основне Волиняни момент не упустіть !!!!
Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 11:57
Чуркин: ООН может помочь в расследовании стрельбы снайперов в Киеве Россия надеется, что находящийся в Киеве помощник генерального секретаря Иван Шимонович сможет посодействовать началу расследования убийств людей снайперами во время протестов в украинской столице, заявил журналистам постпред России при ООН Виталий Чуркин. В четверг он принял участие в закрытых консультациях СБ ООН по Украине, в ходе которых был заслушан по телефону доклад из Киева первого заместителя генсека всемирной организации Яна Элиассона. В пятницу он отбывает из Киева и там останется только один эмиссар ООН — хорват Шимонович. "Я надеюсь, Шимонович, а также Элиассон смогут содействовать этому расследованию. Новые власти (Украины) каким-то образом пытаются избежать такого расследования. Ясно, что это снайперы оппозиции, которые убивали полицейских и протестующих" - заявил Чуркин. В среду в интернете появилась запись разговора между министром иностранных дел Эстонии Урмасом Паэтом и верховным представителем ЕС Кэтрин Эштон от 26 февраля после визита главы эстонского МИД на Украину. В ходе беседы Паэт ссылается на данные медика Ольги Богомолец, оказывавшей медпомощь пострадавшим на Майдане, о снайперах, стрелявших в людей в Киеве. Как сказал Паэт, "стремительно растет понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции". Виталий Чуркин: "Мы приветствуем тот факт, что Шимонович находится на Украине и сможет встретиться с людьми, и они помогут ему понять ситуацию с правами человека в стране". источник: РИА Новости теги: украина, киев, оон, виталий чуркин материал размещен 7 марта 2014 в 03:47, просмотров: 3633
zapadenka до Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 12:11
Пацан,хочеш перемогти: навчись реалізувати позачергові преорітети,а не тратити дорогоцінний час щоб знайти правду в плітках які надійшли ззакордону !
Анонім до zapadenka Показати IP 7 Березня 2014 12:16
а чого ти думаєш що то тільки цей пацан так вважає.Так вважають необкурені і нормальні люди волинського краю.Ми скоро реалізуємо чергові пріоритети Ще трошки почекайте.То тільки початок великого кінця "нової" влади.
Zapadenka до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:33
Я так зрозуміла ти за '' мир '' і вже почав збирати підписи на лист Путіну про допомогу !
Анонім до Zapadenka Показати IP 7 Березня 2014 12:40
Тут підписи не потрібні тут уже є згода всіх нормальних людей.Якщо ти дівчина то маршируй в Крим медсестрою або йди на курси..Будеш бандерівця ще потрібна
volynjanochka до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:53
Анонім,судячи по тому шо ти в ''Волинських новинах''у всіх статтях пишеш 24години в сутки коментарі,у Росії також безробіття.... Зміст твоїх балачок тебе зпалив:ти не з Волині,тож не суй свого рила до нашого корита ...волиняни тебе не просили ....
Анонім до volynjanochka Показати IP 7 Березня 2014 12:57
А от і з Волині.Вже живу тут 45 років,жили мої діди-прадіди.А на цей сайт вперше натрапив і якщо я анонім то це не означає що всі хто туту пише під цим то це саме я.Я висловив думку маю повне право у нас демократія правда?
Emigrantka- volynjan до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 13:27
Був би волинянином ,знав би елементарне-бандерівці захищали власну землю і не сунули носа до сусіда, тебе в розмові,шо ти не місцевий Крим спалив..:::))):)
111 до Emigrantka- volynjan Показати IP 7 Березня 2014 16:05
Бандерівці, моїй прабабці, - забили гвозді в голову! Це ось так власну землю захищають???
emigrantka-v.... до 111 Показати IP 7 Березня 2014 16:13
не треба було твої бабці перед комуністами ноги розставляти...
111 до emigrantka-v.... Показати IP 7 Березня 2014 17:10
То давай всіх жінок коммунітів збиремо, та зробимо з ними те - що роблять чесні бандери! І доречі, за негативні слова в сторону своєї бабці не ображаюсь, фашизм головного мозку не виліковний!
emigrantka-v до 111 Показати IP 7 Березня 2014 17:38
Ой, як нефайно до такого агітувати ! Бачу, дах у тебе поїхав повністю....Цікаво хто тому вина ? Гени діда москаля мабуть тобі передались...через то й бідує бідна голова твоя.... P.S. '' фашизм головного мозку не виліковний!'':ти у Кашпіровського ще раз сеанс пройди !На вулиці весна твоє загострення дівчатам зовсім не потрібно...
НЕЛУЧАНИН до Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 16:49
чуркін - він тому і чуркін, щоб всіляку ахінею нести
історик Показати IP 7 Березня 2014 13:36
Далеко ходити не будемо просто наберіть в вікіпедії А.В. Суворов і побачите наступне: Після приєднання Криму до Росії в 1783 році , на місці редуту російської армії в 1793 році з ініціативи А. В. Суворова , будується карантин для товарів і вантажів , там же виникає і військово- очна клініка (перше російське медичний заклад Євпаторії ). Між мечеттю Хан- Джамі і собором Св. Миколи розташовувалася триповерхова вежа - цитадель Канлі - Куле ( Кривава вежа). У середні століття в ній стратили злочинців. Фрагменти вежі проглядаються в технічному приміщенні будівлі, розташованої на розі , навпроти собору Св. Миколая. В описі Евлії Челебі можна прочитати: « ... прекрасний форт у формі чотирикутника , побудований з каменю , але без рову. Простягнувся він рівно на триста кроків. Крім будинку коменданта, в'язниці і складів, немає там нічого, а посеред - порожній простір ». У середині 1778 він запобіг висадку турецького десанту в Ахтіарської бухті, чим була зірвана спроба Туреччини розв'язати нову війну в невигідною для Росії міжнародній обстановці: Суворов реорганізував оборону узбережжя і попередив , що будь-які спроби висадки турецьких військ будуть припинятися силою, тому підійшедше на кораблях турецьке військо не наважилося висадитися, і Туреччина визнала Шахін - Гірея ханом. У зв'язку з цим, основна частина російських військ в 1779 році виводиться з Криму , і в травні Суворов призначається командувачем Малоросійської дивізією в Полтаві, а незабаром переводиться в Новоросійську губернію командувачем прикордонної дивізією, тобто в безпосереднє підпорядкування Потьомкіну. З початку 1780 по кінець 1781 - Суворов в Астрахані, де командує військами і готує похід проти Ірану , який, однак, не здійснюється. Потім у грудні 1781 він переведений до Казані. Про яку Україну там йдеться? Суворов їде відпочивати до сім'ї в Полтаву , Полтава це територія імперії інакше кажучи Росія. Крим він приєднує до Росії а забирає його у Турок . Питання - навіщо визнання інших держав?
Zapadenka-emigrantka до історик Показати IP 7 Березня 2014 13:48
III–II ст. до н. е. — Центр скіфської держави під тиском сарматів зі сходу переміщується з Придніпров'я до Криму. Столиця — Неаполь Скіфський (на території нинішнього Сімферополя). 63 рік до н. е.. — Понтійське царство завойоване Римською імперією, кримські міста переходять під контроль римлян. Початок панування Римської імперії в Криму. 257 рік — Підпорядкування Криму готам, знищення Скіфської держави. 375 рік — Нашестя гунів, розгром ними Боспорського царства. IV–V століття — поступове відновлення влади Римської (Візантійської) імперії над гірською частиною Криму. Уцілілі після навали гунів готи беруть владу Візантії. 964 рік Князь Київської Русі Святослав Ігорович знищив столицю хазарського каганату Ітіль, та на берегах Керченської протоки створив місто Тмутаракань, і назвав це Тмутараканським князівством, до якого входив і Крим. 988 рік Князь Київської Русі Володимир Великий взяв Корсунь (Херсонес, сучасний Севастополь, закріпивши панування Київської Русі над Кримом. Кінець VII — століття майже весь Крим, окрім Херсонеса, що залишився під владою Візантії, захоплюють хозари. XIII століття — ослаблення влади Візантії. Частина її володінь переходить до Генуї, частина стає самостійним князівством Готія (Феодоро). 1239 — завоювання Криму монгольським військом хана Бату. Степовий Крим разом з сусідніми землями Великого князівства Руського потрапляє у підданство до царства Ординського. XIV — сер. XV століття — війни генуйців з князівством Феодоро за землі південного берегу Криму.
аноніму Показати IP 7 Березня 2014 14:23
це ти хочеш сказати що ти не обкурений,тоді ти просто ПРИДУРОК,я то думав що ти щось приймаєш,якісь російські пігулки або покурюєш і тому в тебе з кожним днем все більше бредові коменти .Атут все просто ти психічно хвора людина.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 16:54
а за приєднання України до парашки проголосують неросійські війська у криму
українець Показати IP 8 Березня 2014 07:45
для всіх прокацапських волиняк. При*урки почитайте нормальну історію. Чому ви не згадуєте , що більшовики знищили мільони "інакомислячих". А про табори на колимі забули. А в другій світовій війні на окупованій німцями території діяли спецзагони кдб, які були переодягнені у відповідні уніформи і розстрілювали і палили українські села. А після розвалу СССР де поділася економічна співдружність. Цівілізований світ як від чуми тікає від росії. Де проживає купка цих аборигенів чекай вторгнення. А Осетія і Абхазія - що зними тепер? Приєднали і забули. Куди пнетесь недобиті ви*упки кремлівські. "П.........те к свїм братья по разуму" , зпрощене надання громодянства, безкоштовне житло, землю тільки в...буй. Не мути воду недоумку, розберемся і " без братськой помощі", без інтервенції. Запамятайте йолупи кремлівські росія обречена, прийде час вона розвалиться. На штиках ні одна влада ще довго не існувала. СССР наглядний приклад. Але вам недоумкам цього не зрозуміти, прихвостні кремлівські. Лижіть їм зад, прийде час вони і не подякують за вашу щирість. Росія залишилась в світі наодинці і це бісить кремлівських аборигенів. Всь свою історію росія з кмсь ваює, навіть зі своїм народом. В даний час Україна не виключення. А згадайте ви*упки недо*облені про допомогу всім режимам у світі, важко уявити територію де не ступала нога совєтського солдафона. Хіба ща полюси. Олухи задумайтесь, чому всі кому допомогав СССР, нічого спільного не хочуть мати з прямим правонаступником бувшої войовничої імперії? Чому бувша соц. Європа не хоче росію бути гарантом їхньої безпеки? Задумайтесь жертви ....... !!!!!!!
Депутатка Показати IP 8 Березня 2014 17:44
Цікаво, чому Аваков до цих пір не зайнявся арештом цього Константинова. Його треба негайно відловити і судити. Чи Аваков вже взагалі нічого не контролює. Чи він такий сміливий лише стосовно Саші Білого? Аваков взагалі при своєму розумі?
ординець Показати IP 14 Березня 2014 01:28
Було колись у Степу - християнський народ погибав І Бог по своїй милості їм у підмогу Орду Свою надіслав Прийшли ординці, прийшли козаки, тихо прийшли І смерть і погибель всім душогубам вони принесли... Не йди брат на брата, не йди брат на брата наука ця була... А хто все таки прийде, хто все таки прийде, Орда знищить того дотла... Хто в царстві Божому, у царстві Божому не хоче жить Той буде Орду, той буде Орду про спасіння молить... Не треба Орди, досить Орди, час Орди вже пройшов... Якщо так вважаєте, моліться й миріться, хто б не прийшов... Адже всі ми люди, Божі люди з різних країв землі Добрі й жорстокі, розумні й не дуже, старі і малі...
ординець Показати IP 14 Березня 2014 01:29
За що вы лаетэ Орду, За що злословытэ На стэпнякив убогых На тую стэповую голоту Що заступыла злу В Наш Ридный Край дорогу? Воны пиднялы впавшый було Стяг Народовладдя, правду и свободу Дэ нэ осталось правэдных людэй Сталы воны спасинням для народу...
ординець Показати IP 14 Березня 2014 01:44
С нами на улице жил чудак, один чудак ... один чудак Он говорил что он казак, что он казак ... что он казак А нам было всё пофиг, было всё пофиг, было всё пофиг ... всё пофиг былооо Пока на нашу улицу, к нам на улицу, к нам на улицу ... зло не пришло Пришли бандиты, рожи пропиты, рожи пропиты ... жестокость в глазах И начали люди, начали люди, начали люди ... плакать в домах Только чудак, только чудак, этот чудак ... он не принял всерьёз Не принял всерьёз, не принял всерьёз, не принял всерьёз ... этот бардак Он вдруг открыл, он вдруг открыл, он вдруг открыл ... нам секрет Что было время, что было время, когда-то время ... что выхода нееет Что люди страдали, все люди страдали и гибли зря ... пока не взошла Пока не взошла, пока не взошла, над миром взошла ... казачья зоря На земле родился, иль появился, иль воплотился ... новый герой Который знал, который знал, который знал ... как быть с бедой Который пришёл, который пришёл, который пришёл ... и к нам в село И слово его, и слово его, слово его ... нам радость несло И слово это, слово это, слово это было .. казак И я казак, и ты казак, и каждый казак ... кто делает так И люди решили, и люди решили, и люди решили ... что хватит страдать Раз можно бороться, раз можно бороться ... а не погибать Мы все казаки, мы все казаки, мы тоже казаки ... пошло по селу Народ решился, народ решился, народ объявился ... и выграл войну Бандиты исчезли, бандиты исчезли, бандиты исчезли ... пропали с глаз (как и не было их) А слово казак, а слово казак, наше слово казак ... осталось для нас (в сердцах других)
Бо так воно й є Показати IP 13 Квітня 2014 18:50
Росіяни запевняють мене, що я садист над ними.
Виктор Показати IP 22 Квітня 2014 19:10
Уважаемый Аноним! У нас в Днепропетровске, в самом центре города, стоит "памятник" великому "государственному деятелю, спикеру крымского парламента , надежде президента России - Владимиру Константинову. Этот памятник представляет из себя высотную многоэтажную коробку с пустыми глазницами окон с намеком на будущее жилое здание. С помощью своей строительной пирамиды и своей фирмы "Консоль" константинов обворовал ДНЕПРОПЕТРОВЦЕВ на 26 миллионов долларов. Что ждет КРЫМЧАН от деятельности такого спикера? Этот "памятник" самая лучшая реклама деятельности "руководства" Крыма. Вы можете представить чтобы спикером Гос. Думы России был создатель финансовой пирамиды МММ -Сергей Мавроди, который в интервью на претензию журналиста о том что из за его пирамиды покончило жизнь самоубийством 6,5 тыс.человек,начал доказывать что по его рассчетам должно покончить жизнь самоубийством около 20 тыс. человек.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus