USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Левко Лук’яненко у Луцьку розповів, яким має бути кандидат у народні депутати*

18 Жовтня 2014 16:27
Відомий український дисидент, громадський діяч, політик, автор Акту про Незалежність України Левко Лук’яненко відвідав Луцьк. У рамках громадського слухання у залі Палацу культури міста розповів, для чого Україні позачергові вибори до Верховної Ради, та якими особистими якостями має володіти кандидат у народні обранці.

Так, Левко Лук’яненко запевнив: «Якщо ми хочемо, щоб наша державна машина нормально працювала, то треба, щоб нормально працювала Верховна Рада. Для того треба обирати гідних кандидатів. Проте українцям глибоко в свідомість залягло, що від них нічого не залежить. Неправда – залежить! Ми маємо вибрати достойних депутатів, відчуваючи обов’язок достойних громадян».

Відомий український політв’язень також наголосив на тому, що майбутній народний депутат має понад усе любити Україну і все українське. «Необхідно, щоб людина ця любила Україну і хотіла робити добро самій Україні. Тобто служіння Україні – це перша вимога, якій треба щоб відповідав кандидат», – запевнив Левко Лук’яненко.

У громадських слуханнях з видатним дисидентом взяла участь кандидат у народні депутати від Луцька Ірина Констанкевич. З її слів, Левко Лук’яненко для неї – взірець незламності українського духу і саможертовної любові до України.

«Раніше я знала Левка Лук’яненка тільки з його книг та записів. Його живе слово вражає. Я особливо уважно прочитала один з розділів його книги «Де ти, доле України?» про людину у владі. Думаю, що кожен з кандидатів у депутати повинен проштудіювати для себе ті життєві істини, які прописані у цьому розділі. Лише праця, лише конкретні справи, лише національні ідеї – це мої головні постулати», – розповіла Ірина Констанкевич.

Окрім того, кандидат у депутати до Верховної Ради пообіцяла, що, якщо стане депутатом, то буде все робити для того, аби українська освіта була українською, а діти з першого класу й до вищої школи не просто вчили українську поезію і літературу, а пройнялися духом українства.

«Якщо ти не любиш свою націю, ти не любиш свою країну», – стверджує Ірина Констанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus