USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лідер Правого сектору легалізує зброю на вулицях

2 Квітня 2014 17:50
Кандидат в президенти, лідер «Правого Сектору» Дмитро Ярош пропонує змінити Конституцію України, надавши право на носіння вогнепальної зброї українцям.
Про це йдеться в передвиборчій програмі Яроша, розміщеній на сайті ЦВК, пише Еспресо.TV.

Зокрема, щоб зупинити російську агресію, Ярош пропонує переозброїти армію, відновити ядерний статус України, повну мобілізацію, заборону трансляції антиукраїнських ЗМІ та знищення російської агентурної мережі на території України і ліквідацію усіх проявів сепаратизму. Яким чином - не пояснює.

Наводити порядок в країні Ярош збирається, оновивши особовий складу силовиків, через запровадження інституту суду присяжних, створення муніципальної міліції та виборність шерифів, а також через надання права громадянам на носіння вогнепальної зброї.

У зовнішній політиці він планує не інтегруватися, а співпрацювати з Європейським Союзом і НАТО, а також безвізовий режим з ЄС, завершити демаркацію і делімітацію кордонів України, поглибити співпрацю з США, Китаєм, країнами південно-східної Азії і арабським світом.

Крім того, Ярош за прийняття нової Конституції.

Нагадаємо, 1 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша кандидатом на пост президента на позачергових виборах. Ярош зазначив у поданій на пост президента декларації, що тимчасово не працює. Жодних банківських заощаджень або внесків до статутних капіталів родина Яроша на 2013 рік не має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 17:54
Бере приклад з росії.
Олег до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 20:11
Головне легалізувати вимагання і нрабуеки за рахунок чого жив
іван до Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 00:41
Та шо він там легалізує. Аби не сів на років 10.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 17:59
Хотіти не шкідливо! Не маючи роботи і доходів, видно, бідолага жив за рахунок грабунків.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 18:08
Я не підтримую його, але похвально що йде на вибори.І всі його підрозділам пора зрозуміти -єдиний шлях до влади в демократичній країні ВИБОРИ.Обрались, заслужили довіру-проводьте свою політику.Якщо люди дозволять, то і зі зброєю в муніципальний сортир чи будинок культури запросто.А ЗАРАЗ ЗАСЬ.
До Вас до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 18:14
Можливо я щось не розумію. Але як людина без місця роботи, законного та чистого заробітку, без жодного досвіду роботи та відповідних знань може стати Гарантом країни? Це те саме, що поштарка буде оперувати хворих.
Вам до До Вас Показати IP 2 Квітня 2014 20:17
А це вже від рівня розвитку нашого суспільства. Вже і тричі несудимого умудрились вибрати..Буде баранами і вокзального бомжа гарантом зробим.особливо якщо в скверику з ним з горла будем...на трьох
Збентежена Показати IP 2 Квітня 2014 18:10
Вибачте, це лише мені здається, що Ярошу і його компанії варто відправитись на лікування? І бажано куди подалі від НАШОЇ УКРАЇНИ!!! Це ж треба було додуматись, легалізувати зброю. Тепер усі дрібні грабіжники, шпана, і хворі на голову будуть бігати по вулиці і гратись у войнушки. Головою треба думати, а не одним амбіційним місцем. Дай Бог розуму чиновникам не приймати такі рішення.
Антон до Збентежена Показати IP 2 Квітня 2014 18:17
Повністю протилежної думки. Якби у населення була зброя - набагато би зменшилась кількість злочинів. Ярош мене взагалі як кандидат не цікавить, а от зброю би легалізувати би не завадило. http://zbroya.info/uk/blog/735_pro-pravo-na-zbroiu-posibnik-dlia-tupikh-ovets/ почитайте у вільний час.
((((((( до Антон Показати IP 2 Квітня 2014 18:20
Для нашого б*дла ще зарано
Шановний Антон до Антон Показати IP 2 Квітня 2014 18:44
Не треба бути великим аналітиком та мати якісь знання чи навики у цій сфері, але як може зменшитись злочинність, коли у кожного зустрічного буде зброя???
? до Шановний Антон Показати IP 3 Квітня 2014 00:29
Так ті хто зі зброєю згідно з рішенням майдану не злочинці! Хіба ви цього не знали? Красти - тільки за колективною згодою і без свідків. А вбивати - будь ласка!
Олег Показати IP 2 Квітня 2014 18:33
Пускай сначала тести психологические пройдут, кому оружие вообще можно давать в руки, там половина неуравновешенных и неадекватных людей!
опиум Показати IP 2 Квітня 2014 19:01
почему господин Ярош не в Херсонских степях.там дети простых граждан .которые хотят что бы их дети вернулись домой и были живы.взял бы Ярош и поехал бы на границу.ем у бы дали автомат.и позвал бы всех тех кто служит путину.вот и .легально бы ходил в караул.поддерживаем граждан.в обязательном порядке пройти тест на психическое здоровье и не употребление нарко и психо препаратов.
коля Показати IP 2 Квітня 2014 19:03
коментар було видалено
Валерій Показати IP 2 Квітня 2014 19:41
А що тут обговорювати?! Це палата №6!!! Навіть клавіатуру шкода топтати через такого "кандидата"! Реєструвати потрібно було такого після повної здачи зброї його організацією!!!
ЦІКАВО Показати IP 2 Квітня 2014 21:38
коментар було видалено
Шаріков Показати IP 2 Квітня 2014 22:15
Подподають ли под российскую агентуру русскоговорящие работающие граждане України? Вони ж - платники податків.
лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 00:56
легалізувати зброю треба обовязково.. демократія стане сама собою.. тому що довбані керівники держави будуть думати чи варто народ нагинати чи ні.. чи завтра вони не дістануть з сейфів та не прийдуть і не розстріляють як собак.. да і з тіні бізнес вийде.. а ще якщо продавати зброю буде тільки держава то ще й казна наповниться.. Ну за легалізацію проституції говорити тут не буду.. це інша тема..але не менш важлива..
Сергiй Показати IP 3 Квітня 2014 08:15
"В свою очередь глава наблюдательного совета Украинской ассоциации владельцев оружия Георгий Учайкин заявляет, что на руках у украинцев легально находится около 2 миллионов единиц оружия." Мало?Треба як в США, щоб кожен день психопати стрiляли на вулицях i в школах???? Дозвiл на короткоствольну зброю потрiбен лиш закомплексованим недоноскам, щоб самоствержувалися у п"яних "розборках".
Kexfyrf Показати IP 3 Квітня 2014 10:13
"Вежливость подтвержденная оружием, намного действеннее, чем просто вежливость"! Коли міліція працює з криміналом і захисту немає, коли наркомафія погрожує, а до міліції звертатись- все одно ,що проти вітру в туалет ходити
Василь Показати IP 3 Квітня 2014 11:39
Я мисливець 30 років. У мене 30 років є зареєстрована мисливська вогнепальна зброя. Кожні 3 роки мені потрібно перереєстровувати свою зброю. Для цього я кожного разу проходжу медичне освідування в психіатра, нарколога.Крім цього, дільничий час від часу перевіряє правильність зберігання зброї. Так що будь якому шибенику ніхто дозволу на придбання і зберігання вогнепальної зброї не дасть! А законопослушні громадяни в цивілізованій країні , я вважаю,повинні мати право на самозахист за допомогою короткоствольної вогнепальної зброї. Проти легалізації зброї виступають,як правило, різної масті "князьки " і корупціонери в т.ч. і продажні правопорушні (не повертається язик назвати їх захисними) органи.
my_gift Показати IP 3 Квітня 2014 16:00
Як усі вчепилися, що Ярош не має офіційного стажу роботи. А що-ніхто без оформлення не працював??
Ярошу Показати IP 7 Квітня 2014 12:29
Кроком руш на постійне місце проживання до бандита Музичка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus