USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Люстраційний комітет Волині тероризує Володимир-Волинський?

16 Квітня 2014 07:00
У Володимирі-Волинському з’явились невдоволені люстраційним комітетом. Сред невдоволених - громадські організації Володимира-Волинського.

Не так давно активісти місцевого майдану, члени громадського люстраційного комітету та представники територіальних сільських громад влаштували «холодний душ» новоспеченому голові Володимир-Волинської райдержадміністрації Володимиру Савчуку під час його представлення активу району керівниками області.

А напередодні у Культурно-мистецькому центрі відбулись збори активістів громадських організацій Володимира-Волинського та районних організацій, на яких вже висловлювали обурення діяльністю «люстраторів».

Серед організаторів зборів та активних учасників - священик Української православної церкви Київського патріархату та Голова благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» Микола Гінайло.

«Досить купці політиканів керувати містом», - висловиви своє обурення на адресу представників люстраційного комітету керівник благодійного фонду.

На обговоренні також були присутні представники афганців, ветерани армії та правоохоронних органів, «Спілки офіцерів», «Просвіти», творчої інтелігенції міста та Володимир-Волинського району, представники деяких патріотичних організацій, - повідомляє Волинь і світ.

На думку учасників зборів, діяльність громадського люстраційного комітету У Володимирі-Волинському та районі суперечить чинному законодавству та створює негативний ажіотаж. Також учасники зборів висловлювались за створення відповідного люстраційного комітету лише після прийняття відповідних законодавчих актів Верховною Радою України.

У той же час з боку громадськості міста, а також членів громадського люстраційного комітету на адресу Миколи Гінайла – одного з організаторів цих зборів - лунають звинувачення. Так, Миколу Гінайла люди звинувачують у зникненні автобусів, що здійснювали безкоштовне перевезення пасажирів в рамках агітаційної кампанії місцевого олігарха Сергія Ковальчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
З Володимира Показати IP 16 Квітня 2014 07:19
Хто кого тероризує? І як тероризувати якщо насправді закону нема і ніхто не знає як люструвати.Але відносно того, що автобуси зникли - брехня 100 відсотків. Пропоную першого пролюструвати того, хто таку брехню розповсюджує.На мою думку у такий непростий час треба підтримувати один одного, а не розпускати всяку брехню і електризувати всіх навколо себе.
не треба до З Володимира Показати IP 16 Квітня 2014 08:41
так де ті автобуси? Чого не возять людей, як возили перед виборами за ковальчука. Казазали благодійність, а насправді кошти державні списувались, що на дотацію ідуть. А зараз,тих автобусів дійсно нема. А кошти напевно списуються так само.
до не треба З Володи до не треба Показати IP 16 Квітня 2014 08:46
От хотів щоб вибрали то й давав паливо і платив зарплату водіям , люди їздили в гармошках безплатно як при комунізмі. Але ж не вибрали...То чого ж він має платити?
не треба до до не треба З Володи Показати IP 16 Квітня 2014 08:56
та там списували державну дотацію на ті поїздки, а ковальчук тільки понтувався і зараз кошти виділяють на перевезення пільговиків, а автобусів тих немає
Зеник до не треба Показати IP 30 Квітня 2014 11:30
О як глибоко колупнули: списували, крали, обкрадали, відмивали.... А самим слабо людей безкоштовно перевозити по місту? Інфа спеціально для надто цікавих - гармошки спокійнісінько стоять на території КП "Полігон"! І весь час там стояли і нікуди не спливали!
з Маневич Показати IP 16 Квітня 2014 08:13
Питання було від племінника , 10 років: - Дядя Влад, а чому цих людей, ну які на Україні з палицями і кричать називають бандерлогами ? - Справа в тому, що давним-давно був у них такий ватажок на прізвище Бандера і це співзвучно ... Тут мене перебиває дружина і суне мені в руки книгу Р.Киплинг, «Велика Книга Джунглів» Читай вголос ! Читаю: «Послухай , людське дитинча, - сказав ведмідь Балу, - я вчив тебе Закону Джунглів, але у бандерлогів немає Закону. Бандерлоги - знедолені. У них немає власного прислівника, вони користуються вкраденими словами. У них не наші звичаї. У них немає пам'яті. Вони запевняють, що вони великий народ, але падає горіх, і вони всі забувають про це. Бандерлогів багато, вони злі, брудні, не мають сорому, і якщо у них є якесь бажання, то саме прагнення, щоб у джунглях їх помітили. Вони всі збираються обрати собі ватажка, скласти власні закони, придумати звичаї, але ніколи не виконують задуманого. Р.Киплинг, «Велика Книга Джунглів» Читайте книги!
норд Показати IP 16 Квітня 2014 08:42
Закона про люстрацію поки нема А злодюги вже виють як су*и на місяць.
розумний до норд Показати IP 16 Квітня 2014 10:25
У Володимирі не те що говорити, але й думати треба правильно.Злодюги заворушились, бо на них шапки горять!
до гапона Показати IP 16 Квітня 2014 08:44
піп гапон перестань захищати свого патрона саганюка, бо аж смішно з того. чого ви так боїтеся тих люстраторів? Зберуться раз чи два і що з того
шершень до до гапона Показати IP 16 Квітня 2014 10:23
Просто так ніхто не боїться, є за що...
до не треба З Володи Показати IP 16 Квітня 2014 09:24
Кошти на перевезення пільговиків виділяють на АТП-10707 і ще для якогось одного підприємця. До речі на гармошки ніколи цих коштів з держави не виділяли. Не вводьте в блуд людей.А хочете щоб у них безплатно возили людей - попробуйте їх самі заправивти.Ото буде справді нормальний вчинок.А не бла-бла-бла...
Василь до до не треба З Володи Показати IP 16 Квітня 2014 10:32
А, як же той факт, що ті гармошки були в оренді АТП і саме ці автобуси використовувались Ковальчуком. Це довів депутат Василь Сусік
Зеник до Василь Показати IP 30 Квітня 2014 11:33
О....Сусік це великий довідник! Він ладен довести, що Кулікова - коханка Янека, а Саганюк - позашлюбний син Обами! То ще той шукач правди! Хай розкаже міській громаді звідки грошенят взяв на будівництво будиночка і скільки зем. участків відкрої для своїх рідних, близьків і друзів?
Попу до до не треба З Володи Показати IP 16 Квітня 2014 10:42
Та ви задовбали з тими гармошками. Засуньте їх собі у с...у, Але там вони їздити не зможуть, бо не розвернуться, тож нарощуйте...
Земляк до Попу Показати IP 8 Вересня 2014 22:54
Не нарощуйте, а змащуйте)))
В шоці Показати IP 16 Квітня 2014 09:26
В усіх містах створюються громадські люстраційні комітети, лише володимирські злодюги виють, бо знають шо їм прийде капєц коли приймуть закон. То своїх тітушок зашлють на громадські слухання то попа гапона. Піп здурів, тепер треба ставити клопотання до Філарета, щоб позбавив його духовного сану. Задовбав старий ідіот. Яка може бути у Володимирі інтелігенція????Інтелігенцію в усіх роках придушували і знищували, то була інтелігенція. А шайка сеганюківського бидла, сцикунів і прихвостнів - це ті, які вже осточортіли нашому місту.
подзізей до В шоці Показати IP 16 Квітня 2014 10:27
Та немає у нас ніякої інтелігенції, ми всі бюджетні раби вічного мера.
факт до подзізей Показати IP 16 Квітня 2014 10:37
Володимирчани свою еліту називають ласкаво і ніжно. Всі мають "клікухи" : бєля, папа, кашельок, батюшка...
розумний до В шоці Показати IP 16 Квітня 2014 10:31
Бачу що незабаром "княжу" інтелігєнцію в стародавньому місті очолить його "святість" сам ГІНЙЛО. Він" священник", рокер, байкер, бізнесмен, офіцер, політик, провладний прихвостень, оратор...Такі в дефіциті!!!
зета джонс до В шоці Показати IP 30 Квітня 2014 11:38
Як ви собі цікаво уявляєте той капєц? Ви його будете робити? Більшості люстраторам самим треба позбавитися гріхів, посповідатися і відмитися як слід. Бо якщо люструвати будуть крадуни, брехуни і афєрісти, то це змахує на політичну помсту! Не забувайте, що для кожної мишки знайдеться нірка і знайдуться охочі вас пролюструвати як слід!
армагедон Показати IP 16 Квітня 2014 10:22
Те що відбувається у Володимирі- не входить в рамки здорового глузду.Режим Саганюка в агонії.Найменша власна думка сприймається як шалена опозиція.Банда яка контролює у місті все і вся дістала всіх."Громадський діяч" Гінайло( в миру піп гапон) , прикриваючись попівськими рясами проводить у місцях скупчення більше десяти осіб провокації , вчиняє сварки. Аферист і мерський сексот прикривається Богом і вірою.
до незнаючих. Показати IP 16 Квітня 2014 10:34
За останній рік Гінайло жодної політичної сходки не пропустив, надмірна громадська активність проводиться із благословіння Саганюка і зграї відМОРОЗків з мерського оточення.
васька Показати IP 16 Квітня 2014 11:39
Цікаво , а хто до нього на сповідь ходить?
З міста Показати IP 16 Квітня 2014 12:30
А я в одному згідна з о.Гінайлом: дехто з тих, хто входить до того комітету, ажніяк не варті того, аби займатися люстрацією!!! Одних шукають банки за неповернення кредитів, інші своїх дітей повіддавали, аби не заважали політ.діяльністю займатися, інші за "грішки" на пенсію пішли, а ще дехто в плящину зазирає й дебоширить. Хоча є й цілком достойні люди, але їх на жаль, лише кілька.
парковщик Показати IP 16 Квітня 2014 13:35
Народ з ВВ вибрав депутатом Жеку-стоматолога то нехай купить заправить і возить
парковщику Показати IP 16 Квітня 2014 14:37
тобі нема чим їздити????то бери гапона і їзди колінами, а наш депутат нам подобається
володимирський Показати IP 16 Квітня 2014 17:30
Ого як завили Саганюкові шавки - любі друзі ! Як вовки на місяць !!! Бо дійсно бояться почути правду про тих хто десятками років грабував Володимир-Волинський, бо цю місцеву мафію очоює сам Володимир-Волинський міський голова П.Саганюк разом з своїми членами міськвиконкому ! Розграбували все - від міської комунальної власності і аж до майна ВІЙСЬКОВИХ МІСТЕЧОК !! Розікрали у Володимирі все під чисту.!!! Місто - банкрут ! Отож дякуємо Петру Даниловичу за розвал і грабунок міста !!!
Зеник до володимирський Показати IP 30 Квітня 2014 11:16
Брррр....Аж страшно.... В якому місті я живу..... Місто розікрали, казна пуста, мародери і мафіозі орудують постійно і скрізь.... Шановні мої, НЕ ЗАГАНЯЙТЕСЬ! Якби були привладі ви а не П.Д. то б напевно вже на карті нашого Володимира не було б. Вже та слина вам аж з рота капає так ви хочете дорватися до того КОРИТА! Але все завжди пізнається в порівнянні і якщо, не дай Боже, доведеться порівнювати з вами, то.... капець буде!
До володимирчан Показати IP 17 Квітня 2014 01:00
Гарне і добре було місто поки не привезли хворобу дебіловладдя іцих хворих небагато зараз перерахую а може ще хтось заслаб то допишіть будемо лікувати чайковську сусіка сороку карпа кобу цикалючку мамедова сороці по три уколи на годину решті по призначенню лікаря
зеник до До володимирчан Показати IP 8 Травня 2014 22:55
На лікування треба скинутися!
За белю до факта чи Показати IP 17 Квітня 2014 01:12
Цей як ти кажеш беля не повинен з тобою навіть розмовляти бо ти для міста у якому живеш не зробив ні чого і за тебе не згадають через день після смерті а те що він збудував у Володимирі буде служити багато років слава меру який обеднуе навколо себе таких людей ми за вас ПЕТРО САГАНЮК а цих люстраторів доля вже відлюструвала від розуму нас більше а таким як вони хана
Був і бачив Показати IP 17 Квітня 2014 01:20
Ото як раз ті хто обирав мельника стоматолоха і будуть Їздити коліньми бо нормальне вибере нормальне а пальнуте вибере СТО...ЛОХА і буде мати від нЕго аж нічого за чотири або пьять років
тому шо бачив до Був і бачив Показати IP 17 Квітня 2014 09:16
і шо ти бачило???саганюк дав дозвід написати коментар рабові. Раб повзай далі на колінах і їзди на Польщу бо то все, що ти можеш
Правдивий Показати IP 17 Квітня 2014 01:23
Правду кажете ще стоматологу не було часу допомогти хоч трошки для Володимира або його людей
Зеник до Правдивий Показати IP 30 Квітня 2014 11:22
Наш народний обранець якось бовкнув ( так кажу, бо він навіть з міською громадою не удосужився жодного разу зустрітися, а якщо й збирав натовп у пару чол. то тільки з своїх поплічників) що він законотворець і ніякої фін допомоги місту чи громаді не буде надавати. Одним словом вибрали писаку, якій на проблеми міста глибоко напплювати. На фест навіть якийсь пенсіонер дав 50 гривень, а Мельник - проігнорив. Не знаю чи військовим шось перерахував.... Шкода, що такого бездіяку обрали....
Володимирський Показати IP 19 Квітня 2014 10:44
Кого лікувати треба то це мера, зробив з перспективного міста злодійське кубло. Одні крадуть землю, інший тирить на благоустрої та прошпектах, деякі гріються на дитячому харчуванні, а діти Саганюка, як самі тупі на контрабанді там взяв тут здав !!! І все це бидло, яке кому правильно не поставить - мільйонери!!!
Зеник до Володимирський Показати IP 30 Квітня 2014 11:27
Знову про своє! Якщо всі так тирять, то прошу дуже є правоохоронні органи =- звертайтесь і дійте. А то сидите на дивані і воюєте! А самі певно й пальцем не поворухнули і папірця з володимирської бруківки не підняли і не кинули у смітник. Знаємо таких триндунів! А контрабандою у нашому краї займаються майже усі! І навіть ті, хто маєвідношення до наших вічних революціонерів - Чайковської, Цикалючки, Сусіка і т.д.,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus