USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан кличуть на народне віче

21 Грудня 2013 10:33
Народне віче, яке вимагатиме припинити політичні репресії проти усіх активістів скликають у Луцьку.

Захід відбудеться 22 грудня з 13:00 на Театральному майдані, ‒ інформують у прес-службі опозиційних партійних сил.

Організатори вимагатимуть: відправити у відставку очільника області Бориса Клімчука та голову Волинської облради Володимира Войтовича, звільнити прокурора Волинської області Андрія Параку та начальника УМВС у Волинській області Олександра Терещука, закрити кримінальні справи проти усіх учасників акцій протесту, підтримати вимоги Майдану у Києві, а саме: звільнення голови РНБО Андрія Клюєва, міністра МВС Віталія Захарченка, відставка уряду Азарова та покарання усіх, хто причетний до побиття мирних громадян.
«Ні - репресіям!» - таке основне гасло віча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Остап Показати IP 21 Грудня 2013 10:36
А хто ж там буде затейніки вже ж готуються до нового року...
УКР Показати IP 21 Грудня 2013 10:50
Звільнити всіх.У відставку всіх. Все -у аппазіціі криза жанру , А по простому.-напала" швидка Настя"А тих , хто ще прийде на це віче , можна зразу ж відправляти в дурку Це всі хронічно хворі.
Петро до УКР Показати IP 21 Грудня 2013 11:12
А ви пропонуєте змиритись і покірно жити під теперішньою владою?
олена до Петро Показати IP 21 Грудня 2013 11:19
А ви думаете що слідуюча влада буде кращою?. Хто на вашу думку буде кращим? Яценюк? Кличко? чи тягнибок?
Олена Показати IP 21 Грудня 2013 11:18
тим кому нема чим зайнятися - нехай йдуть й мерзнуть.
Укр. Показати IP 21 Грудня 2013 11:20
Шановний Петро! Для того щоб змінити владу існують вибори.Ходіть .агітуйте. доказуйте своі переваги. а прийде час - на вибори. І вибирайте свою владу. Не подобається - за кордон . відділяйтесь , голосуйте за федералізацію. А збиратись , як стадо баранів . на майдані і слухати неадекватних людей і всяких підара .ів і отримувати від цього задоволення -тоді у дурку.
Сергій Показати IP 21 Грудня 2013 12:12
На майданах по всій країні небайдужі до долі України громадяни виражають протест проти свавілля нинішньої злочинної влади. А байдужі сидять вдома і шукають собі виправдання. Якщо влада веде країну до краху і цинічно краде кошти у свого народу, то народ вправі вимагати її дострокової відставки. Чекати чергових виборів, це свідомо обрікати себе на злидні. Щоб побачити чи буде наступна влада краща, спочатку треба дати їй стати владою. А тоді через активну громадянську позицію, при потребі, впливати на неї. Якраз пасивні громадяни дають хоробрість хапугам у владі поглибше залазити в наші кишені.
11 Показати IP 21 Грудня 2013 14:10
Вже у 2004-му на мытингу вибрали владу, яка збанкрутувала з ганьбою. Може, досить? Ніхто не каже, що теперішня влада хороша, але, якщо так кортить в Європу, то рішення про її зміну треба приймати в правовому полі, а не на якихось майданах. Чи же майданники кращі за тих, колго клінуть і які у 1917-му здіснили переворот, теж за Європейські і американські гроші?
Нормальний до 11 Показати IP 21 Грудня 2013 22:43
Вже всі, крім Кличка були при владі...
123 Показати IP 21 Грудня 2013 15:38
Зараз в Європі ряд провідних держав (Британія, Італія) прагне вийти з ЄС... Повсюди в багатьох країнах мітинги, протести, демонстрації проти узурпаторської політики чиновників ЄС та дій місцевої олігархії, проти порушення прав людини, високих податків тощо. А нерозумні лізуть туди... Прокиньтесь, читайте новини! В Європі затяжна криза в економічному і духовному плані... Як можна хотіти туди потрапити? Тільки обмежені і несвідомі цього не бачать!
Л Показати IP 21 Грудня 2013 16:26
Гляньте на лучан : не голі не босі та ще як одягнуті! А машин - не пройти не проїхати, у кожного мобільний супер остання модель. А в дітей в кожного зараз мобільний. І ви кажете що нам ще якась Європа треба. Гляньте уважніше на Ангелу Меркель вона вам що добра тьотка. Тих хто кричить змініть владу теж можна зрозуміти. Але чи хотіли б вони щоб їх самих так нічого і не встигших змінити в державі з такими прокльонами гнали з влади. На місці Ющенка ніхто мабіть не хотів би опинитись. Він зла людям не бажав, а що ті люди йому кричать ГАНЬБА. Хтось може таким людям зробити добре? Які ми такий у нас і президент. Матюкаєтесь (навіть діти в школі а то й в садку), брешете, крадете, знущаєтесь один над одним по роботах в сім'ях, школі? Отакий вам і президент.
БОГДАН Показати IP 21 Грудня 2013 16:40
Сьогодні в дві години дня вийшов на Театральний майдан,ніякого мітингу не побачив.Якщо він все ж відбувся,то чому був таким нетривалим?Протестний пузир здувається?Владу народ повинен обирати не на мітингах чи майданах ,а на президентських та парламентських виборах.Ми ж бачимо,що агресивна майданута меншість, хоче нав*язати свою волю більшості України .Не вийде! І не сподівайтесь!Хочу зазначити,що євроінтеграція означає для України втрату суверенітету та незалежності, тих сакральних речей, за які ,між іншим,боролись,що правда кровавими ,терористичними методами , Степан Ьандера та Шухевич.Проведення реформ в Україні,як бачать чиновники із Євросоюзу ,це- ліквідація ,перш за все,всІх збиткових секторів укр.економіки.При переведенні на нормальну мову ,це-підняття житлово-комунальних платежів в двічі,а то й в тричі,збільшення цін за проїзд у громадському транспорті в 2-3 рази,=оптимізація =витрат на медицину ,.а це- масове закриття районних лікарень та сільских амбулаторій,різке зкорочення бюджетників.. Крім того,це-відмова, по- суті, від християнського погляду на сім*ю ,християнського розуміння,що є добро ,а що є зло,сприйняття цінностей європейських геїв.Українці після підписання асоціації не стануть німцями чи французами а залишаться українцями ,людьми= другого= сорту для європейців.
укр. Показати IP 21 Грудня 2013 16:53
Пропоную всім переглянути відео з Портніковим де він показує нам справжні європейські(гейські) цінності.От туди ми і хочемо?Цілком підтримую Богдана. Ніхто нам не побудує Європу крім нас самих , своіми руками і в своій краіні.А для Заходу ми як були чужими , ними так і залишимось..
жах до укр. Показати IP 21 Грудня 2013 18:28
це дуже огидно
Влад Показати IP 21 Грудня 2013 18:21
Богдане підтримую на всі 100. О подготовке к свержению Президента Януковича План был такой: сначала будет подписано Соглашение об ассоциации, потом МВФ не даст денег, Россия отвернется, будет кризис, и на его фоне весной начнутся протесты. А тут получился легкий фальстарт. О расколе Украины Зарубежные политологи, которые консультировали наших оппозиционеров, предлагали, чтобы на всенародном вече народ избрал техническое правительство, которое бы заняло здание Киевской администрации и обратилось к милиции, вооруженным силам и облсоветам. Если бы часть облсоветов и иностранных посольств признала это переходное правительство как легитимное, оно могло бы уже начинать осуществлять государственный переворот.
Міля Показати IP 21 Грудня 2013 18:43
Вже пора готовитися до Нового года, а не мітингувать. Толку з ваших закликів. Гузя всьоровно посадять.
ВОНО до Міля Показати IP 21 Грудня 2013 19:48
врожай з ньго буде на букву Х, так що не варто сажати. Він як прапорщик з анекдоту про радянську армію в Афганістані ( на волі він принесе опозиції значно більше шкоди ніж в тюрмі)
Котигорошко Показати IP 21 Грудня 2013 21:26
Шановні"писуни" перш за все заспокойтеся і бігом до батюшки кіріла сповідатися ...а то за тяжкою працею ще забудете...а Українці і без вас якось вирішать що їм робити...
БОГДАН Показати IP 22 Грудня 2013 10:38
Слухав і дивився новини,що надійшли із Гамбургу(Німеччина),де 21 грудня ц.р. відбулися вуличні зіткнення ліворадикальної німецької молоді з поліцією .Приводом для вуличних зіткнень стали плани місцевої влади закрити через загрозу обвалу культурний центр ROTE FIORA ,який ,по суті ,перетворився у сваєрідну штаб- картиру європейських радикалів,де панувала антисанітарія,,анархія,непавага до закону.Щось подібне до нашого українського Майдану.Після повідомлення про закриття центру, близько 10 тис. німецьких радикалів вийшли з протестами на вулицю. В ході зіткнень з поліцією пострадали десятки протестувальників та 70 поліцейських. Протестанти кидали в поліцію каміння та пляшки із запальною сумішшю.Вам це нічого не нагадує?Цікаво ,як діяла в такій ситуації німецька поліція? Вона вивела на вулицю ВО-ДО-МЕ-ТИ!Це взимку ! І жорстоко розігнала протестуючих, були проведені масові затримання та арешти найбільш активних учасників протестної аукції.Так діє поліція в Європі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus