USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин передбачив події в Україні. ІНТЕРВ’Ю

2 Лютого 2014 21:01
Написати образ Богоматері, яку побачив у своєму видінні в 2008 році, збирається лучанин, нумеролог та провидець Феофан Музика. Саме тоді, у 2008 році чоловік передрік нинішні події, які відбуваються в Україні. Тоді він говорив, що незабаром у державі будуть передумови до народного повстання. Зараз, пригадавши видіння і порахувавши час, Феофан Музика зрозумів, що від часу, коли йому прийшло передбачення, до сьогодні, минає 73-ій місяць – магічне число у Всесвіті. Про своє становлення як вірянина і Божий промисел в Україні Феофан Музика розповів журналістам, - про це пише Під прицілом.

Видіння Божої Матері, каже, прийшло до чоловіка на Водохреще, коли чоловік прийшов просто помолитися до Святотроїцького Собору.

«19 січня 2008 року на Водохреще я пішов до Собору за свяченою водичкою. Я вирішив зайти в собор помолитися, підійти до ікон поцілувати. І спочатку я підійшов до ікони Ісуса Христа. У соборі не було нікого, тільки переді мною було дві жіночки, які були одягнені у чорне. Підходили вони до ікони Ісуса Христа і там якраз лежала ікона цілителя великомученика Пантелеймона. Я так собі третій за ними і став. Як кажуть, ні одної живої душі не було, крім нас і тих жінок, які стояли біля каси. Поки чекав своєї черги, аби підійти до ікон, підняв голову, аби подивитись на ікону Ісуса Христа, яка висить справа від дверей входу у вівтар, і побачив Матір Божу. Я погано бачу і думаю, що це в мене заломлення світла. Але ж ні, я бачу її обличчя, її білу накидку, але побачив її до пояса, нижче закривав її постать підсвічник зі свічками, які горіли. Я вправо відійшов, вліво, знову думаю, що це заломлення світла, але ні – бачу, що Матір Божа дивиться у центр Собору. Я не повинен був цього бачити, але побачив її очі, вона дивилась вбік. Я підійшов до ікони Матері Божої і помолився, знову став на місце, але зображення вже не було. Вона була дуже красива, на голові у неї була біла накидка. Це було вдень, приблизно о 12 годині 40 хвилин», - розповів чоловік..

Волинянин лише зараз зрозумів, що видіння Божої Матері прийшло йому не просто так. Мовляв, це пов’язано з нинішніми подіями в Україні.

«Мені було невідомо про що саме говорить цей знак, коли мені прийшла Матір Божа у видінні. Коли почалася так звана революція у Києві, я знову згадав про це видіння. Лише зараз мені прийшла підказка, я порахував від 2008 року пройшло рівно 6 років, а це 72 місяці. Я бачив ікону о 12 годині 40 хвилин, то рівно на Водохреще на 73-й місяць близько 14-ї години почалися ці бойові події в Києві. Виходить число «73» - це ж знак», - припускає він.

Феофан Музика розповідає, що приблизно у тому ж 2008 році випадково в центрі міста зустрів монашку, яка йому запропонувала купити книжку під назвою «Боговидець. Апостол. Художник». Автор цієї книжки – український іконописець, пророк і богослов Йосип Тереля. Це - знову ж таки не випадковість, як стверджує аналітик, це також був знак.

«Я гортав ту книжку і побачив ікону. Точно така сама ікона була, як я бачив у Соборі. В книжці ця ікона має назву Ікона Божої Матері, яка явилася в Межигір`ї Закарпатської області. Точно Вона зображена така, яка явилася мені. Так само одягнена, точно. Тільки я бачив Її з відкритими очима і Вона дивилася в центр Собору, а голова у Неї повернута вправо, а в книжці, де я побачив таку ікону, – у неї закриті очі і голова похилена в ліву сторону. Межигір`я – це також знак, як на мене», - каже Феофан Музика.

Таку ікону Феофан Музика побачив у книжці Йосипа Терелі.


Волинський провидець звернувся до духовенства та до луцьких високопосодовців за дозволом написати ікону Божої Матері, яку він бачив у видінні на Водохреще. Схожий образ він побачив у видінні саме на Водохреще у 2008-му році.

Феофан Музика хоче присвятити ікону Луцьку під назвою «Луцька ікона Божої Матері», але каже, що це просто його пропозиція, звичайно, залишить це на розсуд духовенства та Луцької влади.

«Буквально недавно я бачив видіння, де Ісус Христос стоїть у воді, це була річка, а на березі стоїть чи то ангел, чи то архангел у виді людини, але з крилами. Він стояв за спиною Ісуса. І знову ж таки 24 січня я розмовляв по телефону зі знайомими і мені знову прийшла інформація «Повернися до того видіння». Я почав думати, коли Ісус Христос стояв у воді, – під час хрещення. Я згадав, що у Києві на колоні зображений архистратиг Михаїл. Я знову ж згадав, 24 січня цього року його обличчя. Не знаю звідки, але мені прийшла така інформація, що він стоїть на майдані, зображений на колоні. Архистратиг - це є архангел, який є найближче біля Бога і охороняє його від темних сил. Аж тепер я зрозумів, чому мені з`являлися ці видіння», - каже Феофан Музика.

Феофан Музика дуже обережно ставиться до своїх передбачень. Каже, намагається по крихті видавати інформацію людям, аби не нашкодити розвитку подій. Поки що розповів лишень про те, що сьогодні в 11-ій ранку побачив документ, на якому було написно: «Уряд Тігіпка». До чого це видіння, поки і сам Феофан сказати не може. Однак каже, що якісь події, які з цим пов'язані, стануться дуже скоро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нормальний Показати IP 2 Лютого 2014 21:18
А що він курить?
Адекват Показати IP 2 Лютого 2014 21:39
Нумеролог та провидець Феофан Музика ? Без чорної магії знову не обійшлося! Може він ще й сатанизмом займається?
лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 23:22
Чел правий. Під постановами уряду в нас пишуть "уряд Азірова", "уряд Тигіпка" і ставлять гербову печатку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus