USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лукашенко звинуватив РФ у варварському ставленні до Білорусі

11 Серпня 2018 15:25
Президент Білорусі Олександр Лукашенко дорікає Росії в недобросовісній конкуренції і невиконанні зобов'язань у рамках Євразійського економічного союзу.

Про це він заявив в п'ятницю під час візиту на одне з підприємств, передає "Європейська правда" з посилання на БЕЛТА.

«У нас зараз важкий період - росіяни ведуть себе по-варварськи по відношенню до нас, публічно про це говорю. Вони від нас вимагають чогось, як ніби ми васали у них, а в рамках ЄАЕС, куди вони нас запросили, вони виконувати свої зобов'язання не хочуть. Ось вони і створюють неконкурентну ситуацію», - заявив президент.

Лукашенко зазначив, що в Росії дорікають американцям і Заходу у створенні "неконкурентної переваги".

«А самі-то вони для нас такі ж неконкурентні створюють умови. Це ще тема нашої розмови з президентом Росії. Але ми повинні працювати в тих умовах, в яких сьогодні існуємо», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1!!! Показати IP 11 Серпня 2018 15:47
Хитрозробленому бульбоїду знову треба бабло, і багато. Для цього такі оперетки і розігруються. ХАХАХА, невже лукан думає що самий хитрозроблений?
Це до 1!!! Показати IP 11 Серпня 2018 18:16
Все що міг він вже віддав раші, тепер в нього залишився тільки шантаж. Але шантаж такий собв, на три з мінусом. Раша тільки кліпне, і Білорусі немає, - тут хоч ціну на газ і нафту поставить ринкову, хоч ринки збуту закриє, хоч про повенення боргів нагадає ... І ВСЕ, БЯЛОРУСЬ ЗНИКАЄ... ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОВНА ВІД РАШІ, ВЖЕ НА ВІКА!
2!!! до 1!!! Показати IP 11 Серпня 2018 18:32
Який не є, але війни немає і люди не помирають від того що медичні послуги недосяжні для звичайної людини як в Україні...
Лопатою по ваті до 2!!! Показати IP 11 Серпня 2018 20:59
А в мене сусід такий самий, як і ви. На кожних виборах чекає від когось пакунка з продуктами, чи щось подібне. І кожен раз говорить одне й те ж саме, - ХАЙ І ЗЛОДІЙ, АЛЕ ЛЮДЕЙ УВАЖИВ, ПРОДУКТАМИ ПІДСОБИВ, З ПРАЗНІЧКОМ ПРИВІТАВ ...Така рідкісна продажна гнида, знаєте ...
Я до Лопатою по ваті Показати IP 12 Серпня 2018 08:47
порівняв злодіїв з Лукашенком.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus