USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луценко вже не голодує

23 Травня 2011 15:01
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає недоцільним продовження голодування.
Про це він заявив 23 травня в залі суду, – інформує Українська правда.
«Я вважаю недоцільним продовжувати голодування. Я починав це, щоб довести, що у нас в Україні немає прокуратури. Сьогоднішнім засіданням суду я довів, що у нас немає справедливого суду, але далі мені потрібне моє здоров'я, щоб це зламати», – заявив Луценко.
«Подальше голодування вважаю неправильним», – додав він.
Перед цим у своєму виступі перед суддями він заявив, що в Україні діє репресивна система, концентрована в одних руках виконавчої, правоохоронної та судової влади.
За словами Луценка, в Україні немає розподілу незалежних гілок влади, які керуються законом і Конституцією.
«У зв'язку з цим, я як політик і громадянин звертаюсь до українських політиків і інституцій Єворсоюзу з проханням добиватися від української влади виконання взятих на нас зобов'язань щодо демократичних стандартів. Мова йде про 46 мільйонів громадян, позбавлених права на об'єктивну правоохоронну систему і незалежний суд», – сказав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
))) Показати IP 23 Травня 2011 16:59
где же он был, будучи министром, раз его этот бардак не устраивает? или он его не устраивает с той стороны, с какой он сейчас?
михаил Показати IP 23 Травня 2011 19:26
надо было в свое время про это кричать каждый день и делать ...тоесть всех взяточников в тюрьмы.....а так теперь взяточники его засадили.....
Олександр Показати IP 24 Травня 2011 21:43
" Бандити будуть сидіти в тюрмах " - ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus