USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луценко вже дав Зеленському томи розслідувань щодо Порошенка, – політолог

8 Травня 2019 08:29
Зі звільненням генпрокурора Юрія Луценка все непросто. Новообраному президенту не треба повторювати помилок Петра Порошенка.

Про це 24 каналу розповів директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

За словами політолога, Володимир Зеленський може повторити помилку Порошенка, який після перемоги спирався на репресивний апарат Партії регіонів, щоб боротися зі своїми суперниками. Першим генпрокурором при Порошенку став Віктор Шокін, який працював при Януковичі.

«Швидше за все, Луценко вже давно поклав Зеленському на стіл величезних три товстих томи корупційних розслідувань щодо Порошенка. Не варто дивуватися, якщо Луценко гордо і сміливо кине корупційні звинувачення на адресу Порошенка», – підкреслює Віктор Небоженко.

В цьому сенсі, розповідає експерт, генпрокурор корисний для Зеленського. Новий генпрокурор почне все спочатку. Йому треба буде час. А Луценко зрадить Порошенка по повній програмі.

«Для Зеленського буде політичною помилкою залишити колишніх людей Порошенка. Зняти треба всіх, незважаючи на спокусу швидких обвинувальних процесів щодо Порошенка. Потрібно робити свою справу, виходячи з національних інтересів України. Тому що вони через рік почнуть штовхати в яму Зеленського, як це було з Порошенком», – наголосив Небоженко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 8 Травня 2019 14:16
юга черговий раз перевзувається в польоті і здає пепо з потрохами?
та ви шо?!!! Показати IP 8 Травня 2019 14:41
І що ж там так непросто? Чи ви вірите в те що рідний кум щось нарив? Кружку в руки і назад де був

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus