USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі бойові побратими звинувачують кандидатів у «піарі на крові»

17 Жовтня 2014 15:07
Екс-кандидат у нардепи по мажоритарному округу №22 (м. Луцьк), «айдарівець» Андрій Омельчук переконаний, що ті кандидати, які намагаються здобути рейтинги на темі участі в АТО і добровольчих батальйонах, роблять таким чином «політику на крові». А кандидат по тому ж округу, лідер волинського Правого сектору Павло Данильчук впевнений, що окремі політсили спекулюють тематикою Майдану і війни, таким чином намагаючись прорватись до владних крісел.

Про це та інше говорили громадські діячі в ефірі Волиньмедіа, відео прес-конференції з'явилося в мережі Youtube.


Данильчук розповідає, що коли розпочалась виборча кампанія, він з побратимами обговорював питання участі у ній. Мовляв, спочатку був певний негатив, але потім прийшло розуміння: якщо ті люди, які створили нове середовище і частково побороли режим Януковича, ідуть до влади, вони теж мають йти в парламент та щось міняти, адже по-іншому змін не буде.

Він переконаний: за весь час, який сплинув від Революції гідності, де-факто в країні нічого не змінилось – до влади прийшов прошарок колишніх опозиціонерів, який не веде нових облич:

«Той самий Народний фронт, блок Порошенка, Ляшка, який є просто звичайним популістом. Багато людей, відверто сказати, зіпсувала можливість прийти до влади та нажитись. І вони знову використовують багато тих негативних елементів, які були притаманні режиму, з яким ми боролись».
«Зараз під новими обличчями йдуть до влади люди, які користуються методами, що залишились ще з дореволюційних часів», - додає його бойовий побратим Андрій Омельчук, який «знявся» на користь кандидата Данильчука.
Мовляв, достатньо окинути оком зовнішню рекламу в місті і проаналізувати чиєї сили найбільше. Разом з тим, як зазначає Данильчук, є кандидати, які позиціонують себе революціонерами та хорошими військовими, а під час передвиборчої гонки «зливають» на рекламу великі кошти, за які можна було б придбати бійцям на Сході бронежилети чи медикаменти. Очільник волинського Правого сектору впевнений, що подекуди героїка Майдану і війни просто експлуатується у передвиборчих програмах для того, щоб привернути увагу електорату.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖИТТЯ СОЛДАТА ВАРТУЄ 2 БІЛБОРДИ

Андрій Омельчук поділяє цю думку та запевняє, що в сьогоднішній непростий час «робити політику» на «Айдарі», «Азові» та участі в АТО – це не що інше, як політика на крові та життях тих хлопців, які віддали своє життя на фронті. Сам Омемльчук стверджує, що не акцентував увагу у своїй програмі на тому, що він є вояком, який боронить Україну на Сході, і вважає таку позицію єдиноправильною. Він зазначає, що близько 20 вояків «Айдару» подали свої кандидатури на участь у виборах у всій Україні. Ніяких зборів стосовно цього не організовували.

Проте це зовсім не означає, що герої, готові віддати життя, мають бути забутими. Павло Данильчук зауважує, що необхідно показувати українську героїку. Але тих, хто цього дійсно достойний:

«Тих людей справжніх, які не маскуються під камуфляжі та красиві фотографії зі зброєю. Нам це дуже важливо, щоб люди зрозуміли – деколи люди жертвують всім і борються за право, щоб ця держава була єдиною і незалежною і щоб тут не проливалася кров».

Що ж стосується домовленостей між «фронтовими» кандидатами про участь у виборах, то знайти компроміс у них вдалось не у кожній конкретній ситуації. Так, з кандидатом, який висунувся першим, Ігорем Лапіним, Данильчук не знайшов спільної мови. А що стосується кандидата по тому ж округу Ігора Рицка, то з ним очільник Правого сектору не знайомий особисто, проте бачив його публікацію у Фейсбуці, де той заявляв, що його підтримують «айдарівці».

«Але, думаю варто так само їм задавати ці питання (питання про об’єднання сил та висунення одного кандидата, - авт.)», - резюмував кандидат.

Андрій Омельчук вважає, що Лапін, висуваючись від політичної партії Народний фронт, має перед нею якісь зобов’язання. Мовляв, це могло і стати причиною відмови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
виборець Показати IP 17 Жовтня 2014 16:02
А самі що робите і куди рветесь?!:) У Луцьку щось зробіть для громади, а то відразу до головного "корита" лізите!!!
Анонім до виборець Показати IP 17 Жовтня 2014 17:14
Не полізуть вони - полізе СТАРЙО те саме, що вже 20 років сидить там! Іди ти.
Анонім до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2014 00:53
це старйо 20 років тримало так сяк країну в більш мменш людській подобі. що можуть ці дегенерати?
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 16:16
кому війна а кому маи рідна ілізуть всякі данильчуке і йому подібні комбати всі покідаи батальйони і агітують вони і враді нас кинуь бо головне които а крипакі нехай гинуть на фронті і в оточеннях бо внас не війна внас ато
ВОНО до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 16:26
я розумію що в Бурятіїї укромови не знають, але ти ж пишеш явно китайською!!!!
Набридло Показати IP 17 Жовтня 2014 16:43
Майте совість. І так вже всім людям набридло дивитись на цей піар на крові. Тимпаче на такий недолугий. Та ви зайшли ще далі. Звинувачуєте інших у піарі на крові. Виж обоє сидите у формі - ви і піднімаєте свій рейтинг зарахунок ось тих батальйонів які у вас на рукавах. Самі срете в колодець і пальцями в усі боки тикаєте. Ви втрачаєте звязок з реальним світом. Яб сказав ви свої "мундири" у лайно вимазуєте. Здається мені і людям що ці одежі що на вас нічого для вас неварті ....... легко напевно дались. Якісь штучні обєднання двох кандидатів з нульовим рейтингом.
Хлоп Показати IP 17 Жовтня 2014 16:59
Нічого не змінюється в неньці: на два "побратими" - три депутата:((
ВОНО до Хлоп Показати IP 17 Жовтня 2014 18:27
і тіки Еремееви, Івахіви та Пустоцвіти достойні стати депутатами, всі інші явні злодіїї та казнокради
агов Показати IP 17 Жовтня 2014 17:09
пацани поскидайтк комуфляжі, не позортеся воякі ...рані
НОНА Показати IP 17 Жовтня 2014 18:21
Не зрозуміло чому Ярош закликав волинян голосувати за керівника правого сектору Ковеля по 21 округу, а про Данильчука забув? Чи Данильчук вже не в правому секторі? Дивні часи переживає Україна. В суспільстві як і в державі повна анархія. По всій Україні ходять різнобарвні "камуфляжі", утверджують "свою" владу, проводять люстрації, ображають людей і це називають демократією і дорогою в Євросоюз. Коли вже закінчаться ці "майдани", вибори та люстрації? Коли український народ почне жити нормальним життям без"данильчуків" і компанії? Коли настане стабільність і повагу будуть мати люди праці? Чи такий бардак буде в Україні завжди???
Анонім до НОНА Показати IP 17 Жовтня 2014 19:20
когда военные перестанут блеять как бараны, когда до них дойдет, что нужно брать власть в свои руки ,а не играть по правилам прогнивших политиканов: участвовать в этом цирке "выборы"...
Лучанин до НОНА Показати IP 17 Жовтня 2014 19:44
Більше того, керівник ПС Ковеля, підтримав Лапіна
Ковель до Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2014 22:15
Неправда. Керівник ПС Ковеля Саша Геч, який ніколи ще нічого не робив без особистої вигоди, і навіть сина Сашу якраз призовного віку про всяк випадок відправив жити в Німеччину, Лапіна малого ненавидить, бо мішав бізнесу. Придумайте щось краще.
обс до НОНА Показати IP 17 Жовтня 2014 22:01
так він про нього мабуть і не чув
А закінчиться все то до НОНА Показати IP 19 Жовтня 2014 18:09
коли такі як Ви на вибори будуть ходити, головою думати, не бути противсіхами і перестануть майданам і люстраціям противитися. Хочете спокою? А він з неба не падає, якщо ви не в курсі. Його треба виборювати -зі зброєю в руках і розумом в голові. А не просто кричати : як мені всі і вся набридло і хочеться спокою.
виборець Показати IP 17 Жовтня 2014 19:19
Ганебники - куди ви претесь?!
аяяй Показати IP 17 Жовтня 2014 21:26
Шансы у них небольшие,место уже куплено олигархом
а где Показати IP 17 Жовтня 2014 22:06
фото с автоматом на курорте
323 до а где Показати IP 19 Жовтня 2014 22:48
до "а где" тебе дибіла на той курорт щоб часу не мав дурниць писати
1234 Показати IP 17 Жовтня 2014 22:11
Паша, куди ти ще пхаєшся... Твої ж з ПС тебе вже шукають, за зраду ідеалів, чому ж ти не ДУКу, а ніби-то був у "Азові"? Покупався в Маріупольських пляжах, а крику стільки, ніби воював?
))) до 1234 Показати IP 18 Жовтня 2014 00:56
воював-воював, з охороною в маріупольских супермаркетах, яка їх вип....ла геть з соромом.
323 до 1234 і ))) до ))) Показати IP 19 Жовтня 2014 22:55
вам козлам разом з "а где" сам путівку на курорт з пляжами піщаними спонсорну.Поїдите відпочинете !!!!!!
Правий сек Показати IP 18 Жовтня 2014 08:41
Ви прихвосні Лапіна ще згадайте Паші квартиру у будинку за податковою, "Мерседес" новенький. Як ви ще віж заздрощів не задушились?
виборець Показати IP 18 Жовтня 2014 12:44
Бандити і нероби у владу пхнуться!!! Ганьба!!! Геть!!!
ВОНО до виборець Показати IP 19 Жовтня 2014 10:39
не варто так обзивати народних депутатів Мартиняка, Івахіва та Еремеева
Месник Показати IP 19 Жовтня 2014 15:45
На мою думку вдягати форму і йти на вибори з криками " Я ВОЮВАВ" дико і не толерантно!!! Воювати за свою Країну, че обов`язок кожного громадянина своєї Держави!! Треба розуміти нашим кандидатам що, у війсковій формі в Раді вони сидіти не будуть!!!!! Якщо вже йдуть, то треба іти у цивільному, з цивільними мирними думками, а зараз новий тренд створили, вже не встигаю за ціма нововеденнями!!! Раніше щоб стати депом, треба було стати алігархом, потім відседіти у тюрмі, тепер вже або форму вдягнути, або гомосєком стати!!!! Деградуємо(((
323 Показати IP 19 Жовтня 2014 22:59
Успіхів !!!Здоров:я ту гидоту побороти!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus