USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі спортсмени і тренери підтримали Ірину Констанкевич*

14 Жовтня 2014 15:07
Спорт – це здоров’я, а тому спортивне виховання має добре фінансуватися. Про це заявила Ірина Констанкевич, кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №22 під час зустрічі із спортсменами та тренерами Луцька.

Ірина Мирославівна розповіла, що для благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», головою правління якого вона є, підтримка спорту міста – один з магістральних напрямків діяльності: «Сприяння спортивному розвитку міста – важливий аспект роботи фонду. Минулоріч ми витратили на потреби міста 26 мільйонів гривень, з них п’ята частина – на спорт і оздоровлення. Один зі способів підтримки спортсменів – іменні стипендії фонду. Упродовж року ми виплачуємо стипендії найуспішнішим спортсменам, аби заохотити їх до ще більших досягнень. Окрім того, ми підтримуємо проведення спортивних змагань, зокрема і змагань для неповносправних або ж соціально незахищених людей».

Заслужений тренер України з важкої атлетики Микола Авраменко, своєю чергою, зауважив: «Хочу подякувати Ірині Констанкевич від усіх важкоатлетів Волині. Ті дарунки та допомога, яку ви даєте, є від щирого серця. Я люблю розумних людей, а вона дуже розумна жінка».

До його слів приєднався і президент федерації боксу Волині, президент Волинської обласної федерації кікбоксингу (версія «WАКО») Ігор Корольчук: «Рік тому за сприяння вашого фонду ми змогли поїхати на чемпіонат світу з кікбоксингу в Італію. Ми безмежно вдячні за цю можливість та підтримку наших спортсменів у Луцьку».

Своєю чергою, віце-президент федерації боксу Волині Руслан Роговський додав: «Хочу подякувати за створені належні умови для занять боксерів та залу, облаштовану за кошти фонду. Більше того, зараз тут безкоштовно займаються боксом та кікбоксингом понад 300 дітей. Коли ми ремонтували наше приміщення, Ігор Палиця особисто приїжджав чи не кожних два тижні, все перевіряв, цікавився проведенням робіт, а не просто дав гроші». Підтримку Ірині Мирославівні висловили також представники інших силових та атлетичних видів спорту. Вони заявили, що упродовж останніх років допомога надавалася не тільки титулованим місцевим майстрам, але й підростаючим спортсменам.

На завершення зустрічі Ірина Констанкевич подякувала спортсменам за висловлену довіру та підтримку і додала: «Я обіцяю, що продовжу зобов’язання Ігоря Петровича Палиці і буду виконувати всі пункти його програми, зокрема й ті, які стосуються спорту та оздоровлення».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 14 Жовтня 2014 15:32
Про закони 16 лютого ми не забули, і пам'ятаємо, як за них голосував депутат, фондом якого Ви керуєте.
Алекс до Лучанин Показати IP 14 Жовтня 2014 15:36
Шановний! Взагалі-то закони від 16 січня, а не лютого. І Палиця на відміну від деяких Волинських мажоритарників не голосував за ці закони, що підтверджується інформацією з сайту ВР.
Лучанин до Алекс Показати IP 14 Жовтня 2014 15:57
Не голосував, як і за більшість законів, принятих в раді, він був одним з лідерів по кількості прогулів, бо робив бізнес, а не займався законотворчою діяльністю.
балакун Показати IP 14 Жовтня 2014 15:59
А що там вже Р.Дячук робить? Депутатишко луцький)
Ернест до балакун Показати IP 14 Жовтня 2014 16:39
Дячук - функціонер Федерації боксу Волині.
розум Показати IP 14 Жовтня 2014 17:08
Нашому народу все не так, і все не етак.Фонд робить для лучан більше ніж мерія міста, при чому у різних галузях. То чому не обрати Ірину Констанкевич. Чи краще того, хто ще може колись щось зробить..., а як правило піспя виборів всі, хто обіцяють - нічого не роблять.
Відсутній до розум Показати IP 14 Жовтня 2014 19:42
Що такого капітального зробила Констанкевич для міста загалом? Наприклад: відремонтувала дорогу, закупила міського транспорту, створила багато робочих місць з конкурентною зарплатою, організувала щось дійсно глобальне, щоб воно сколихнуло та якісно змінило все місто? Відповідь - нічого. Чому про діяльність фонду чути лише за місяць-два до виборів? Так що на пропозицію голосувати за стару "перевірену регіоналами" владу, відповім "НІ".
розум до Відсутній Показати IP 14 Жовтня 2014 22:26
Про діяльність фонду чути постійно з часу створення, а не перед виборами, просто всі цікавляться тільки перед виборами. А щодо грандіозності, то у нас цього добра вистачає: і Карабас Барабас, і Порт Сіті, і Ювант і т.д . Скажіть, кому від цього краще, крім власників... Далі буде, чи як ?!
громадянин Показати IP 14 Жовтня 2014 21:34
депутат не повинен нічого робити для міста, бо це є непрямий підкуп виборця, депутат створює і приймає закони за яким міський голова та виконавчий комітет міста голову ламає куди діти зароблені міською громадою кошти. Вибори це і є найкра люстрація, прийдіть і проведіть люстрацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus