USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звернення до волинських нардепів - у центрі Луцька

18 Лютого 2014 11:31
Червоний банер із зверненням до народних обранців вивісили на Театральному майдані Луцька активісти місцевого Євромайдану. У ньому йдеться про недопущення Сергія Арбузова на посаду Прем'єр-міністра України. Таким чином, кажуть мітингувальники, вони хочуть привернути увагу громадськості й позафракційних волинських депутатів: Ігоря Палиці, Ігоря Єремеєва, Степана Івахіва, Сергія Мартиняка. Мовляв, це - спроба закликати їх врахувати думку народу.

Звернення вивісили сьогодні, 18-го лютого. У ньому активісти закликають нардепів не підтримувати кандидатуру Сергія Арбузова на посаду Прем’єр-міністра України.

Фрагмент звернення: «Волинський народ віддав свої голоси за вас у надії на те, що його інтереси будуть лобіюватися на державному рівні; що ви робитимете усе, аби покращити не тільки своє життя, але й життя простого народу… Тому ми, як ваші виборці, вимагаємо зробити усе можливе, щоб не допустити до посади Прем’єр-міністра України Арбузова С.Г. чи будь-яку іншу провладну особу…»

У зверненні йдеться, що у разі невиконання вимог волинян, до позафракційних депутатів буде висловлена недовіра, а таке голосування буде сприйматися як державна зрада.

Нагадаємо, вчора, 17-го лютого, автомайдан був у «гостях» у волинських нардепів. Активісти звернулися в представництва народних обранців з проханням дослухатися до голосу громади Волині й не підтримували кандидатуру Сергія Арбузова на посаду Прем’єр-міністра України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Че Показати IP 18 Лютого 2014 13:10
"Арбузову - Ні!" А кому -"ДА"? За Арбузова не голосувати. Опозиція свого кандидата не висунула. Значить залишається й надалі Арбузов, хоч і "в.о." За що боролись, на те й напоролися! Такі звернення вигідні самому Арбузову, тобто ПР. Може "казачкі засланные"? Чи не має розуму/бажання прорахувати ситуацію наперед? Чи просто піаримося?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus