USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Манафорт і Гейтс залишаться під домашнім арештом

6 Листопада 2017 21:19
Суд відмовив у звільненні з-під домашнього арешту колишньому керівнику президентської кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на CNN.

На слуханні у Вашингтоні суддя Емі Берман Джексон заявила, що не прийматиме рішення щодо застави двох обвинувачених, доки вона не отримає більше інформації про їхнє фінансове становище.

Після того, як ця інформація буде подана, суддя пропонує, щоб Манафорт та Гейтс залишалася під GPS-моніторингом, однак їм буде дозволено поїхати у свій регіон - територія Вашингтону для Манафорта та Річмонд, Вірджинія, для Гейтса.

Крім того, вона пропонує заборонити їм знаходитися поруч з аеропортами та залізничними станціями. Для них також буде введено вечірній комендантський час.

Наступного разу Манафорт та Гейтс повинні з'явитися у суді в грудні, щоб обговорити дату судового розгляду.

Суддя Джексон раніше пропонувала 7 травня 2018 року як дату початку судового розгляду.

Як повідомлялося, екс-голову виборчого штабу Трампа і його колишнього партнера Ріка Гейтса звинуватили в змові проти інтересів США, у відмиванні грошей, введенні уряду в оману і порушенні інших законів. Нині Манафорт і Гейтс перебувають під домашнім арештом.

Полу Манафорту загрожує до 80 років позбавлення волі, якщо його вину доведуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus