USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Маєте на пам’ятник – дайте зарплату, – Стоєв Луцькраді

3 Серпня 2011 17:50
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Едуард Стоєв хоче, аби депутати Луцької міської ради виділили з бюджету гроші на погашення заборгованої заробітної плати на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Про це йшлося 3 серпня під час наради в облдержадміністрації, - пише ВІП.

Під час доповіді на нараді заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що на Луцькому підприємстві електротранспорту ситуація із заробітною платою лишається невтішною. І що з цим робити, заступниця мера не знає.

«Я хочу, щоб за підсумками роботи по першому півріччі ви ініціювали питання на сесію міської ради, щоб депутати дали дотацію підприємству в першу чергу на погашення заборгованості з заробітної плати», - сказав Стоєв Соколовській.

«Якщо вони мають можливість виділяти гроші на якийсь пам’ятник, то хай знайдуть можливість й дати гроші й на більш соціально значущі речі», - додав заступник губернатора.

Нагадаємо, 20 липня сесія Луцької міської ради виділила 150 тисяч гривень на спорудження пам’ятника Степанові Бандері, знявши 50 тисяч гривень знімуть з коштів, призначених для ремонту приміщення міської ради, а ще 100 тисяч - з ремонту доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Огого Показати IP 3 Серпня 2011 17:56
Що це за личко пітбуля?
007 Показати IP 3 Серпня 2011 18:11
якщо вона не знає, то чому управляє? хай управляє жкг той хто знає.
008 до 007 Показати IP 4 Серпня 2011 00:42
Вона взагалі зайва людина у Луцькій владі. Та й живе не у Луцьку, а керує значущими галузями життезабезпечення обласнго центру. Не знаеш, дай місце тому хто це знає.
Oleg1982 Показати IP 3 Серпня 2011 18:14
Цікаво поміняли б пенсіонери (з яких і воїни УПА)відсутність тролейбусів, як засобу безкоштовного пересування, на память про Бандеру? Думаю що ні, ноги вже не ті щоб пішки ходити, тай за маршрутку платити ой як не хочеться, пенсії то маловаті!!!
Andrij Показати IP 3 Серпня 2011 18:16
proponyjy bojkytyvatu misze sporydzennja pamjatnuka !!!!!!! nam take "dobro" v misti ne potribno !!!!!!
Українець Показати IP 3 Серпня 2011 18:41
"Якщо вони мають можливість виділяти гроші на ЯКИЙСЬ пам’ятник".Типовий сраколиз.Невстиг Клімчук вставити свої п’ять копійок по цьому питанню,як його підлеглі тут же підмахнули йому.
Oleg1982 до Українець Показати IP 3 Серпня 2011 18:47
Тут не тільки 5 копійок треба вставляти,а ще й голови відривати за марнотратство
як українець українцеві до Українець Показати IP 12 Серпня 2011 19:07
гроші на пам’ятники має збирати сама громада і громадські організації, чи там культурні і т.д., а не виділяти місцева влада. Пора вже відходити від пам’яті керованої з центру.
Семен Показати IP 3 Серпня 2011 20:03
Однопартійці того, як написано у першому коменті, - пітбуля, очевидно не дали грошей на дотацію за безкоштовний проїзд (хутчіш за все вкрали) і тепер шукають когоб надурити, як завжди. То чому б не продати "ідола" що бовваніє навпроти "Лучеська" ? Ні неможна. У нього ж зірка в руці, улюблений символ "зеків-комуняк" з гуртожитку на площі "Воз"єднання".
мда Показати IP 3 Серпня 2011 20:55
вот до чего доводит маразм националистов.хотите памятник сомнительному герою???устанавливайте его за свои или спонсорские средства
M Показати IP 3 Серпня 2011 21:06
Оце то табло на фотці! Підприємство як мінімум має себе окуповлювати саме. А не бути дотаційним. Я, як платник податків проти того, щоб годували дармоїдів. Нехай краще па'ятник поставлять борцю за свободу України!
Лучано Показати IP 3 Серпня 2011 22:50
Ну не хріна собі відповідь заступника міського голови. Сидить собі ківерцівська бабулька-пенсіонерка, гроші наші з вами получає немаденькі (!) + пенсія, пять років разом з шибою і кубіцким завела завела ЛПЕТ та багато інших підприємств в дупу. А тепер каже - не знаю що робити. А Романюк усе червоніє і скромнічає.
11 Показати IP 3 Серпня 2011 23:03
В красивом теле красивый дух!
VCS Показати IP 4 Серпня 2011 08:02
Що вони все з тим пам'ятником "носяться"? А прямих своїх обов'язків не виконують! Он міст на вулиці Зої Космодем'янської розбомбили і вже тиждень не можуть до ладу привести, це так потрібно? А це їхні прямі обов'язки! Звикли тільки по вухах людей їздити!
Роман Показати IP 4 Серпня 2011 09:25
Памятник Бандері стоїть поперек горла в тої обласної влади. Недаремно львівяки нас не долюблюють. Є за шо.
раптор Показати IP 4 Серпня 2011 10:11
малороси-хохли, а ви у курсі, що за перше півріччя 2011 року на Волині розікрали 66 млн. грн. коштів бюджету?! Цих грошей вистачило б на 10 памятників і не лише. Так може голови треба відривати вашим патронам? і так постійно триває - ваша команда краде, а ви у всьому звинувачуєте памятник і Бандеру! а знаєете чому ви так скиглите - тому що гроші на памятник теж хотіли би розікрасти
колгоспник Показати IP 4 Серпня 2011 10:25
... трудову діяльність почав аж через два роки після ВУЗу з посади комерційний директор... сам хоть уяву про походження зарплати має?
Д до колгоспник Показати IP 4 Серпня 2011 16:50
То напевне він два роки працював "неоформленим" працівником і зарплату в конвертах отримував. Так би мовити ще змолоду не хотів створювати заборгованості по заробітній платі та портити статистику .
Ну вже сил немає терпіти оце паскудство Показати IP 4 Серпня 2011 10:35
Стоєв типовий обстоювач і облизювач руки хозяїна - Партії регіонів, що не любить нічого українського, а лише совєцьке. Нехай Азазелло розрахується і погасить борги перед ЛПЕ за пенсіонерів, що підприємство возить за свій рахунок. Пільги приймати - кабмін гаразд, а оплачувати ці пільги - нехай рада дотує. Це вибивання коштів по Азаровсько-Януковській кримінальній моделі. Сьогодні цей "український філолог" піднімає акциз на презервативи і горілку, говорячи, що це сприятиме здоров'ю нації, а завтра - введе податок на кисень, паскуда. Викривлювати факти і тикати пальцем на Луцьку міськраду, де ПР не має більшості - це справа честі для таких ласих до влади чиновників.
Ваня Показати IP 4 Серпня 2011 12:45
Предлагаю провести опрос среди депутатов и областных,и городских- кто и сколько пожертвовал денег на памятник.П-ть не мешки ворочать.Вот пущай соревнуются у кого галифе шире.
Перехожий Показати IP 4 Серпня 2011 14:26
Минулого року і без пам"ятника не було чим розрахуватись із тролейбусним підприємством! Гроші на пам"ятник можна елементарно зібрати добровільно! І не слухати різних до"Стоєвських" які тільки гребуть.....
I am Показати IP 4 Серпня 2011 14:54
Я "за" таку позицію. Вірно сказав. Сплатіть працюючим борги за їх працю, щоб діти були нагодовані, комунальні послуги могли оплатити вчасно, в борги не залазили, відчували себе людьми а не жебраками. А якщо будуть зайві кошти в бюджеті, будуйте нових ЛЕНІНИХ, щоб їх нове покоління потім демонтувало. А вже який "обдарований" запропонував розміщення мужика в пальто біля РАГСу взагалі не розумію.
Андрей Показати IP 4 Серпня 2011 14:58
Нафиг те памятники, лучше 50 деревьев посадить. Если поставят памятник возле ЗАГСа, я первый кину в него помидор
Дмитро Показати IP 4 Серпня 2011 19:13
Але все ж таки дивна ситуація - підприємство, що покриває левову частку перевезень в місті є дотаційним і неспроможне платити зарплату працівникам!! Особисто я жодного разу не бачив порожню 15-ку!!! Красти керівникам менше треба і зарплату по скромніше собі ставити, тоді і простим роботягам заплатити вистачить. І пам'ятник той не потрібний - без того проблем у міста вистачає, чи у нас все так добре, що лише Бендери чи когось там іншого на площі не вистачає??
Наталка Показати IP 5 Серпня 2011 14:06
Але ж морда!!!! Жах
ххх Показати IP 6 Серпня 2011 17:12
Але "умникив" у нас багато. До чого тут з одного зняти. з другого. Та місто у нас дотаційне, якщо зняти з однієї статті бюджету в іншу, більше не стане. Памятники будувати треба, і треба всім, коли є позапланове перевиконання бюджету. А прості працівники в чому винні, що депутати в політику загралися, ось тепер нехай про свої Рейтинги подумають. І взагалі не варто політиків у депутати впускати. Депутатів потрібно вибирати в округах і висувати повинен народ.
Олег Савчук Показати IP 11 Серпня 2011 03:53
Заступник губернатора спіткнувся об ще не існуючий пам'ятник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus