USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер Дніпра Філатов всупереч закону агітував за Порошенка в робочий час

18 Лютого 2019 19:31
Мер Дніпра Борис Філатов брав участь у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» 29 січня в Києві, перебуваючи в офіційному відрядженні. Про це йдеться у відповіді Дніпровської міськради на запит «Українських новин».

«Відповідно до табеля обліку робочого часу Дніпровського міського голови в січні 2019 року... Філатов Борис Альбертович знаходився у відрядженні 29.01.2019 року – 1 календарний день».


Те, що саме в цей день Філатов перебував на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», на якому Петро Порошенко оголосив про висунення своєї кандидатури на майбутніх президентських виборах, Дніпровський міський голова підтвердив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

При цьому в профільній статті Закону України «Про вибори Президента України» є обгрунтування протизаконність такої агітації.

«Стаття 64. Обмеження щодо ведення передвиборної агітації.

Участь у передвиборній агітації забороняється:

особам, які не є громадянами України;

органам виконавчої влади, органам влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам, їх посадовим і службовим особам в робочий час (крім випадків, коли відповідна особа є кандидатом на пост президента України)», - йдеться у матеріалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus