USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мільярдер Блумберг формує антитрампівську коаліцію на захист клімату

4 Червня 2017 13:18
Американський мільярдер і філантроп Майкл Блумберг почав створювати коаліцію прихильників за збереження участі США в Паризькій кліматичній угоді.

Про це пише Укрінформ з посиланням на Business Insider.

30 міст, три штати, більше 80 університетських президентів, понад 100 компаній – такою є початкова статистика коаліції Блумберга. Її учасники мають намір представити в ООН план досягнення показників, встановлених Паризькою кліматичною угодою для Сполучених Штатів.

Блумберг, колишній мер Нью-Йорка, нині є спеціальним посланцем Генерального секретаря ООН з питань кліматичних змін.

Як повідомлялося, 2 червня благодійний фонд Блумберга заявив про виділення приблизно 15 мільйонів доларів протягом двох років на виконання рамкової Конвенції ООН на захист клімату.

Паризькі угоди, схвалені в 2015 році, спрямовані на протидію глобальному потеплінню, щоб встигнути зупинити розігрівання атмосфери до того моменту, коли відбудуться непоправні зміни. Нова коаліція заявляє, що зробить все можливе для збереження ролі США у виконанні Паризьких угод. Йдеться про зниження промисловістю США до 2025 року обсягів шкідливих викидів на 26 відсотків. Іншими словами, Америка має "повернутися" до того рівня забруднення атмосфери, який був у 2005 році.

1 червня президент США Дональд Трамп заявив про вихід Сполучених Штатів з глобальної кліматичної угоди. Лідери світових держав висловили розчарування цим рішенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus