USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністерство оборони очолив Андрій Загороднюк

29 Серпня 2019 18:51
Верховна Рада проголосувала за кандидатуру Андрія Загороднюка на посаді міністра оборони України.

За це рішення висловилися 314 депутатів, проти – 25. Утрималося 14 парламентарів, не голосувало 52, повідомляє Радіо Свобода.

Досі Міністерство оборони очолював Степан Полторак. Він був на цій посаді з жовтні 2014 року.

Андрій Загороднюк – позаштатний радник президента Зеленського та член Наглядової Ради «Укроборонпрому». Раніше Загороднюк був керівником проектного офісу реформ Міністерства оборони.

Щодо освіти, то Загороднюк навчався в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, в Університеті Ворика й Оксфордському університеті. Має понад 16 років досвіду роботи на керівних посадах у гірничодобувній і виробничій галузях.

З початку російської агресії на Донбасі у 2014 році є активним громадським активістом, волонтер Збройних сил України. Зокрема, очолювана Загороднюком компанія поставляла українським бійцям на Схід буржуйки і машини швидкої допомоги, які робили з броньованих інкасаторських машин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Навуходоносор Показати IP 29 Серпня 2019 19:29
Весьма интересная информация всплыла буквально вчера. Вот новому министру надо бы ее и проверить. В своем блоге некий американский полковник Роберт Трейси, который прибыл в Украину для обучения украинских солдат, жестко раскритиковал украинских военных. Он работает под Львовом на Яворовском полигоне, где создан специальный учебный центр для подготовки военнослужащих Украины. Так этот полковник Трейси, он же начальник "Объединенной многонациональной группы по подготовке - Украина" (JMTG-U) написал в своем личном блоге следующее: "Украинские военные - это невероятно ленивые жадные пьяницы со слабым образованием, к тому же склонные к коррупции". Далее Трейси возмутился тем, что украинцы не хотят учить английский язык. Он пишет:"Многие из них вообще не понимают друг друга, поскольку одни говорят только на русском, другие - только на украинском. Есть и такие, кто понимает только венгерский или румынский". А еще полковник рассказал, что военнослужащие ВСУ часто саботируют учебный процесс, уклоняются от тренировок и игнорируют рекомендации инструкторов. Также в украинской армии, по словам Трейси, процветает воровство, коррупция. Еще одна проблема украинских военных - это поголовное пьянство. Американский полковник утверждает, что на Яворовском полигоне "пьют все", а занятия ему приходиться начинать с прохождения теста на наличие алкоголя в крови. Очевидно, что новый министр обороны должен со всем этим разобраться. Если все это правда, что пишет Трейси - то Полторака надо судить за развал армии, если все, что пишет Трейси ложь, тогда этого янки надо выдворить из страны.
Люстра до Навуходоносор Показати IP 29 Серпня 2019 22:03
Дані факти мають місце у ЗС України рівно на стільки на скільки вони присутні в усіх їнших сферах нашої палко любимої батьківщини ... Що маємо то маємо...
Віктор Махно до Люстра Показати IP 4 Вересня 2019 12:34
тов магнус лімітед провайдер цікавий, 99.9% москалі вкидають всюди цю дезу, як і пустий профіль трейсі
Віктор Махно до Навуходоносор Показати IP 4 Вересня 2019 12:44
Блог створено у серпні 2019. Інші записи було розміщено заднім числом - це копії статей (навіть фото). Ці статті про різні підрозділи, підписані різними людьми.
Навуху Показати IP 29 Серпня 2019 22:08
Чому це твій коментар не видалили? Для нового СБУ шукаєш клієнтуру? А вдруг хтось клюне!
777 Показати IP 29 Серпня 2019 23:38
был танкист главком вмс, теперь чувак,что даже срочную не служил-министр обороны....но он буржуйки поставлял,а это у нас теперь как академию генштаба окончил, однозначно годен!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus