USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Міністр інфраструктури Пивоварський подав у відставку

11 Грудня 2015 15:10
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, та його заступники подали у відставку. Про це він заявиви на бріфінгу в Кабміні, - інформує Громадське ТВ.

«Зараз я піду з посади Міністра інфраструктури, це не означає що з понеділка я не вийду на роботу. Але я кажу своїм колегам, що вони не повинні розраховувати на мене в новому уряді. Уряд буде і він буде впевненно працювати. Прошу депутатів підтримати мене і маю надію, що вони підтримають мою відставку», - заявив він.

Пивоварський зазначив, що він повертається в бізнес, але залишається в Україні.

«Потрібно буде систематично продовжувати те, що почали я та моя команда, я вдячний тим, хто працював зі мною. Я настільки сильний, наскільки сильна моя команда. Мені пощастило. Я планую повернутися в бізнес, але свою долю я пов’язую з Україною», - підкреслив міністр.

Зі слів Пивоварського, в міністерстві дуже маленька заробітна платня, тому дуже важко залучити до роботи професіоналів.

«Дуже важко робити за 6 тисяч гривень, дуже важко кликати людей на 4-5 тисяч гривень. Це середня зарплатня по міністерству. Воно не може триматись тільки на волонтерах», - сказав міністр інфраструктури.

Також, він відреагував і на бійку, яка сталася в Верховній Раді між депутатами «Блоку Петра Порошенко» та депутатами «Народного фронту».

«Те що відбулося в Раді - це був шок. Щоб там не сталося, не можна переходите до такої реакції, яка сьогодні була. Це шок», - заявив Пивоварський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 11 Грудня 2015 15:18
а медикам як працювати за 2000 грн і вчителям і так всьому простому народові України
шеф Показати IP 11 Грудня 2015 15:33
ну й нормальний вчинок.маючи потужні мізки вирішувати державні задачі в команді політиків прогнивших за мізерні гроші ?
Яя Показати IP 11 Грудня 2015 19:00
Назад в Континіум, Андрію?
ЗавФінслужбою Показати IP 11 Грудня 2015 21:56
Подєрібанив Міністерство - тепер спішить спасати безнадійний "Континіум". Хоча устремління Пивоварського як мертвому кадило...
аяяй Показати IP 12 Грудня 2015 10:54
Возьмите меня в министерство на работу,хотя бы и на 5тыс. гривен!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus