USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Між волинськими депутатами - конфлікт через «алкогольну мафію».ВІДЕО

23 Жовтня 2013 16:40
Суперечка між депутатом та представником правоохоронних органів з приводу існування в місті так званих «чорних точок» виникла під час засідання 28-ї сесії Володимир-Волинської міської ради, що відбулася 18 жовтня, - повідомляє «ВолиньМедіа».

Мова іде про місця незаконного продажу алкоголю та цигарок у Володимирі-Волинському. Депутат Анатолій Сорока висловив своє незадоволення з приводу того, що в місті окремі підприємці ігнорують заборону на продаж цигарок та алкогольних напоїв дітям до 18 років.
Також депутат висловив своє невдоволення тим, як займаються цим питанням правоохоронці. За його словами, розслідування вже, нібито, ведеться два місяці, проте ніяких результатів по даній справі правоохоронці так і не повідомили.

«Мені цікаво, чи будуть винні у цій справі притягнуті до відповідальності? Чи є вже результати експертизи? Що саме незаконно продавали школярам?», - звернувся Анатолій Сорока до представника міліції.

Начальник штабу міліції Володимир-Волинського МВ УМВС у Волинській області Андрій Сурмик, який був присутній на сесії, не надав жодної інформації по даній справі, мотивуючи це тим, що тут має місце таємниця слідства. Також представник правоохоронців наголосив на бажанні конструктивно вирішити дану проблему.

«З приводу «чорних точок», я готовий до співпраці. Будь ласка, приходьте, інформуйте нас, давайте інформацію», - зазначив Андрій Сурмик.

Нагадаємо, що депутат Анатолій Сорока уже раніше піднімав подібні питання. Мова тоді ішла про незаконний продаж алкогольних напоїв у нічний час. «Не зважаючи на те, що міський голова публічно висловлюється за алкогольне обмеження, проте у діях мера прослідковується повна безпорадність, щодо вирішення проблемного «алкогольного» питання. Мені, знаючи вплив міського голови на прийняття усіх рішень, складно повірити, що Петру Саганюку може бракувати аргументів для переконання підприємців, яких серед городян уже називають не інакше ніж «алкогольною» мафією», - писав на своєму веб-сайті депутат.

Анатолій Сорока пообіцяв і надалі піднімати це питання на сесіях, якщо правоохоронці не запропонують конкретних механізмів його вирішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрій Показати IP 23 Жовтня 2013 22:55
в певній мірі непрофесійна та необєктивна подача матеріалу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus