USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Москва закидає владі України незнання англійської та недоумство?

16 Вересня 2013 08:00
Високі посадові особи приймали рішення про парафування проекту Угоди про асоціацію з ЄС від імені України, не розуміючи, що там написано, - заявив радник президента РФ з питань Митного союзу і відносин з Україною Сергій Глазьєв.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Вести». При цьому Глазьєв спростував думку, що Росія «програла інформаційну війну Заходу щодо України».
«Ми не ведемо ніякої війни, і я б уникав цього терміна. Ми нашим українським колегам терпляче пояснюємо наслідки укладення Угоди з ЄС», - уточнив він.


«Навряд чи Ви знайдете хоч одного міністра чи депутата Верховної Ради, який би прочитав цю фатальну для України Угоду. Високі посадові особи приймали рішення про парафування проекту цієї Угоди від імені України, не розуміючи, що там написано. Вони не володіють англійською, на якому був написаний текст, його переклад на російську та українську був зроблений тільки кілька місяців тому, а повністю опублікований в неофіційному варіанті два тижні тому», - пояснив радник президента РФ.

При цьому Глазьєв заявив, що виконання угоди «тягне значне погіршення торгового балансу України і прирікає її на дефолт, девальвацію гривні падіння рівня життя вже в наступному році».

Разом з тим Глазьєв зазначив, що «в заяві Європарламенту (яким ЄС засудив втручання РФ у внутрішні справи сусідів) немає ні об'єктивності, ні серйозності, ні виваженості».
«Істерика ряду єврочиновників не є безкорисливою. Нам відомо, що ряд уповноважених займатися Україною євроемісарів отримують непогані гонорари за втягування України в асоціацію з ЄС від зацікавлених осіб», - заявив радник Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ламброзо Показати IP 16 Вересня 2013 08:50
У самого наявні фізіономічні ознаки дегенератизму
андрiй76 Показати IP 16 Вересня 2013 11:52
Ми Європі не потрібні.Європа потрібна НАМ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus