USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ми не хочемо сидіти склавши руки, - волинські «нашоукраїнці»

29 Січня 2013 17:07
Актив волинського осередку партії «Наша Україна» не підтримує чвари, які відбуваються між керівниками цієї політичної сили в Києві.

Як розповів у коментарі «ВН» голова ВОО «Наша Україна», народний депутат України минулого скликання Володимир Карпук, Волинська організація НУ керується цінностями Майдану, що були задекларовані в програмі та статуті партії.

«Ми бажаємо об`єднати та зберегти національно-патріотичне середовище та перебуваємо в опозиції до дій Президента та Уряду», - наголосив Володимир Карпук. – «Ми не підтримуємо політику Віктора Ющенка, яку він веде зараз в лавах організації. Актив партії ще до виборів прийняв рішення на обласній конференції йти на перегони єдиним блоком з іншими націонал-патріотичними силами, такий крок, на нашу думку, був би ефективнішим, проте Віктор Ющенко, не врахував нашу позицію».

Заступник голови обласного осередку партії «Наша Україна» Володимир Навроцький також додав: «Організація – мертва, зараз практично не ведеться діяльність, але ми не хочемо сидіти склавши руки, ми плануємо провести обласну конференцію та визначитись з курсом розвитку «Нашої України», звичайно, орієнтуватимемось на події в столиці. Ми готові до переговорного процесу з іншими політичними силами, які зацікавлені в збереженні та згуртуванні націонал-демократичних сил».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Антиквар Показати IP 29 Січня 2013 21:21
"Як розповів у коментарі «ВН» голова ВОО «Наша Україна», народний депутат України минулого скликання Володимир Карпук, Волинська організація НУ керується цінностями Майдану"....Прошу перерахувати всі ці цінності!!!!!
Нашоукраїнець з Ковеля Показати IP 30 Січня 2013 09:41
Одна з цінностей полягає в тому, що партія має об'єднувати людей зі спільними ідеями і спільним баченням розвитку, а не бути приватною власністю якоїсь особи. Навіть якщо ця особа - Ющенко.
порадник Показати IP 30 Січня 2013 09:42
Не сидіть, склавши руки...))) Візьміть себе в руки і збуджуйте-збуджуйте, тобто, мастурбуйте. На свого Ющенка, його бджоли та інші "цінності", за які ще вчора Карпук горло готовий був всім перегризти... А нині вже переорієнтувався, запроданець. Біда України - в наявності цілої касти професійного проституційного політичного ЛАЙНА (м'яко кажучи), до якого належить і вся НУ.
Свирид Показати IP 30 Січня 2013 09:45
до коритця хочуть!
В'ющенко Показати IP 30 Січня 2013 19:56
Чим швидше самоліквідуєтесь, тим краще! Толку з вас як з козла молока!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus