USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Миколі Романюку посмертно присвоїли звання почесного громадянина Волновахи

24 Лютого 2017 16:34
Покійному Луцькому міському голові Миколі Романюку посмертно присвоїли звання почесного громадянина міста Волноваха. Відбулося це за участю міського голови Волновахи перед депутатами Луцької міськради.

Про це йшлося перед початком сесії Луцької міськради 24 лютого.

Міський голова Волновахи Сергій Демченко зазначив, що завтра виповниться 2 роки відтоді, як у 2015 році у залі засідань Луцької міськради підписали меморандум про співпрацю між Луцьком та Волновахою. Нині поряд немає Миколи Романюка, який ставив підпис під цим меморандумом. Він подякував лучанам за допомогу, яку вони надавали та надають Волновасі, та за єдність. Сергій Демченко нагадав, що востаннє спілкувався з покійним міським головою Луцька 18 січня, на Святвечір, і той сказав, що вдома у нього зібралася вся родина і найкраще – коли всі разом.
Міський голова Волновахи закликав луцьких депутатів разом робити добрі справи. Він розповів, що день сьогодні делегація з Волновахи почала з відвідин могили Миколи Романюка, аби віддати шану добрій та людяній людині. Як повідомив мер Волновахи, рішенням сесії Волноваської міськради Миколі Романюку посмертно присвоїли звання почесного громадянина Волновахи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus