USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На яких умовах звільнили вулицю Грушевського та КМДА у Києві

16 Лютого 2014 15:47
Про те, яким чином євромайданівці розблокували вулицю Грушевського та будівлю Київської міської держадміністрації, розповів у Луцьку заступник голови ВО «Батьківщина», депутат Верховної Ради Сергій Соболєв.

Під час прес-конференції, що відбулася 16 лютого, нардеп пояснив, що вулиця Грушевського не звільнена у розумінні повного звільнення від барикад.

«Ми запропонували, якщо звільняється проїзд по вулиці Грушевського, ми залишаємо КПП, ті бокові барикади, які зміцнені та укріплені, робимо проїзд, але точно такий самий проїзд повинна зробити і влада. Сьогодні від 8 до 10 тисяч бійців різноманітних спецпідрозділів та внутрішніх військ перебувають в центральній частині Києва, найбільше сконцентровані в урядовому кварталі. Для нас це дуже принципово, бо я переконаний, що доти, доки Майдан і ті сотні тисяч людей,які приходять на мітинги не будуть мати можливість проходити по будь-якій вулиці міста Києва, далі буде ситуація, коли існуватимуть два табори, один з яких контролюватиме одну частину міста завдяки мільйонам людей, а другий, завдяки силовикам – іншу частину», - розповів Сергій Соболєв

Щодо Київської міської держадміністрації, депутат пояснив, що її приміщення ніколи не блокували – туди проходили та працювали чиновники адміністрації. Зайняте було приміщення ради, зокрема сесійна зала. Згідно із останнім підписаним документом, який підписала опозиція, представник ОБСЄ та голова КМДА Володимир Макєєнко, влада не має жодних претензій, а люди надалі матимуть доступ до цих приміщень, як і раніше. Вирішили ночівлю цих людей – відтепер вони ночуватимуть в Жовтневому палаці та Українському домі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 16 Лютого 2014 15:54
коментар було видалено
дідо до дідо Показати IP 16 Лютого 2014 16:14
Радянська цензура в дії ?
Віра Показати IP 16 Лютого 2014 16:04
Привіз чергову брехню і провокації! Барикади, укріплення, КПП... де мова про віхід з економічної кризи? Кажуть людям про малі пенсії, зарплати...- де пропозиції по їх збільшенню і виходу на правильний, вігідний українцям шлях розвитку, а не те що пропонують США та Росія?! Ось що людей хвилює, а не та маячня, яку вони несуть зі сцен Майданів!!! Як ви вже всіх дістали - пустозвони!!!
НЕЛУЧАНИН до Віра Показати IP 16 Лютого 2014 17:00
вєрцю в премьєр-міністри !!!!!!!!! вона виведе Україну з кризи !!!!!!!!
Володимир до НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Лютого 2014 17:19
Ні! Краще тебе НЕдоЛУЧАНИНа, ти такий тут "популярний", як і твої "героі" з Майдану!:) Давай вже йди на нову вітку, там нас...ліди!:) Зачекались вже троля!:)
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 16:33
Захвачену бандформуванням "правий сектор" 19 січня вулицю Грушевського слід повністю звільнити, тоді там не буде і беркутівців, а не торгуватися як на базарі
НЕЛУЧАНИН до Лучанин Показати IP 16 Лютого 2014 17:02
торгується якраз бандовлада, а правий сектор - ГЕРОЇ . ту бандовладу треба видавити як чиряк на тілі України
Леся до НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Лютого 2014 17:16
Правий сектор сьогодні у Львові показали, що вони з себе представляють - збіговисько необузданих бандитів!!!
Степка Показати IP 16 Лютого 2014 16:34
У своєї влади запитайте регінальної. Оце пустозвон=усі почуті,зараз живем гірше ніж позапозавчора-числі і Ви панянко якщо не номенклатурна ципа чи зазомбована особа....
рита до Степка Показати IP 16 Лютого 2014 21:12
Чомусь усі, хто не підтримує ваші переконання (як на мене - дивні. чого добиваєтеся, крім ЛОЗУНГІВ) - "зомбовані особи". А може це ВИ зомбовані: маски- шоу, крики "ганьба"де треба і де не потрібно...Типова поведінка ЗОМБОВАНОГО натовпу. Як на мене - відганяє фашизмом . Перегляньте документальну хроніку. Тільки у вас ВОЖДІВ більше. А решта - ніякої різниці
НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Лютого 2014 17:04
перевірять бандовладу на вшивість. хоча, що там перевіряти. там воші гопки скачуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus