USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині штаб Тимошенко порушує правила агтації

29 Квітня 2014 15:22
У Нововолинську, на 19 виборчому окрузі зафіксували порушення правил виборчої агітації представниками кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко. ЇЇ агітаційну продукцію розмістили в приміщенні комунального підприємства Нововолинської міської ради, - інформують у прес-службі Громадянської мережі ОПОРА.

Так, у приміщенні Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради, за адресою м. Нововолинськ, б-р. Шевченка 7, знаходиться міський виборчий штаб Юлії Тимошенко. Водночас, в цьому ж приміщенні висить інформаційний стенд ВО «Батьківщина», на якому розміщена агітаційна газета вищезгаданого кандидата.

З огляду на те, що приміщення, де розміщені агітаційні матеріали знаходиться в комунальній власності, то зафіксований спостерігачами ОПОРИ факт є порушенням виборчого законодавства. Зокрема, ч. 21 ст. 64 Закону України про вибори Президента України зазначає, що «забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності».

В цьому приміщенні також знаходяться відділення Пенсійного фонду України, відділення Державного реєстру виборців, відділення Волинського обласного бюро інвентаризації та ряд інших установ, що зумовлює прихід великої кількості виборців у це приміщення.

Зауважимо, що у 2012 р. під час виборів народних депутатів у Нововолинську було зафіксоване схоже порушення. Зокрема, у цьому ж приміщенні були розклеєні агітаційні плакати із зображенням узгодженого кандидата від Об’єднаної опозиції висунутого ВО «Свобода» Євгена Мельника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 29 Квітня 2014 15:43
І нічого страшного в тому нема. Краще інформувати виборців відкрито, прямо відповідати на питання, ніж придумувати всякі "темні" схеми.
волинянин до Іван Показати IP 29 Квітня 2014 20:52
Вся влада в державі в області в руках лідерів БЮТУ. Маємо самий дорогий газ, прос*р*ємо ще три області, може пора зупинитись і вигнати цю здичаілу бабу зїї сектою.
100% до волинянин Показати IP 29 Квітня 2014 21:03
Згідний! Люди,не згадуйте про цього демона і не голосуйте,таким чином найшвидше ВОНА зникне з політичної арени н а з а в ж д и!
Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2014 20:58
ОТ ЗЕЧКА... ПОРУШУЄ...
Микола Показати IP 1 Травня 2014 14:27
тиМошонка знову на зону збирайся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus