USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - два нових начальники

9 Вересня 2013 11:07
На Волині нові обласний військовий комісар та директор ДП «Волиньстандартметрологія». Олега Галаку та Михайла Жукова представив 9 вересня під час оперативної наради голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«Галак Олег Георгійович приїхав до нас із Чернівецької області. Наш поїхав туди – помінялися», − розповів очільник області.

Про нового комісара відомо, що він народився 23 червня 1973 року у місті Новоселиця Чернівецької області. Вчився на військового інженера у Московському вищому командному училищі дорожньо-інженерних військ. Після розпаду Союзу РСР перевівся у Кам’янець-Подільське вище командне військово-інженерне училище імені Маршала інженерних військ В.К.Харченка. Працював у Новоселицькому райвійськкоматі, згодом – військовим комісаром об’єднаного Глибоцького райвійськкомату Чернівецької області.
Про нового директора ДП «Волиньстандартметрологія» також відомо небагато: Жуков Михайло Павлович закінчив Ковельське відділення МАУП та працював начальником відділу Ягодинської митниці.
«Задача, щоб менше було скарг від бізнесу», − такими були настанови Бориса Клімчука до новоспеченого стандартника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
аж Показати IP 9 Вересня 2013 11:48
закінчив Ковельське відділення МАУП та працював нач.відділу Ягодинської митниці!Оце ШТРИХ.А сьогодні вже директор "Волиньстандартметрології".Явно в Клімчука з кадрами проблема або скоріше,що свій чувак!Це більш оптимістично.
Ще Показати IP 9 Вересня 2013 22:44
Буває й не таке. Закінчив ПТУ - став губернатором.
Оля до Ще Показати IP 11 Вересня 2013 01:03
5 балів)))))
Мавр Показати IP 9 Вересня 2013 23:08
Був отаманом - став ректором!!!!
Мавру до Мавр Показати IP 10 Вересня 2013 15:51
Точніше був прапорщиком - став ректором!!!
alex Показати IP 9 Вересня 2013 23:56
В Україні до влади приходять донецькі, а на Волині - ковельські.
А ндрій Показати IP 10 Вересня 2013 08:59
"Все это было бы смешно,когда бы не было так грустно..."Тепер потрібна квартира або транспорт щоб возити те місце де спина міняє свою благородну назву за маршрутом Ковель-Луцьк і Луцьк-Ковель.І все це за гроші наші з вами-платників податків.Це не стільки крадіжка наших грошей,це позбавлення віри людей у справедливість влади,її порядність і чесність.
Ваня Показати IP 10 Вересня 2013 10:04
Накрав там,видно погнали.А табличку ділення знав, видно, добре і зразу в начальники знову. Не ж слюсарем йти йому на завод.Цей люд пахать не будеть за копійки, им жить надо.А МАУП "серйозний вуз", який і готує лиш злодіїв. Бо знань ніяких, щоб красти багато ума не надо.А,що у нас в Луцьку всі полішуки при владі- це факт на лицо.Хто по наглее,той поумнее.А вони хитрющі, ой хитрющі, втікають з болота,аж гай шумить.Ще б з Конго привезли начальників.
Ягода Показати IP 10 Вересня 2013 10:49
Підтримую повністю ВАНЮ! Золоті слова!!! А взагалі ця псевдоконтора МАУП хіба мала акредитацію? Маємо надію, що після Адама, цей ХАМ довго на цьому місті не затримається.
Вован Показати IP 6 Березня 2014 23:49
Галак добився всього сам, так що тсссс... Починав з самого 0, і добився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus