USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з орендарів водойм можуть вимагати звіти

28 Квітня 2011 14:27
Орендарів волинських водойм хочуть зобов’язати звітувати про свою діяльність, аби знати, де робота ведеться ефективно, а де ні.

Така умова передбачена у новій обласній програмі розвитку рибного господарства, яку планують затвердити строком на 2011-2015 роки.

Це питання обговорювали під час засідання постійної депутатської комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів у середу, 27 квітня.

Начальник управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області Тарас Куньчик пояснив, що в програмі, яка діяла до нинішнього року, був суттєвий недолік – орендарі водойм не зобов’язувались звітувати про результати своєї роботи.

Тому в «рибному» управління підготували нову програму, яка передбачає щорічні звіти приватних осіб-орендарів.

«Сьогодні дуже багато водойм є в оренді, і влада не бачить того результату, який очікувався від оренди цих водних об’єктів. Законом не передбачено звітувати про результати своєї діяльності. І в попередньому договорі оренди не було передбачено звіту. І це призвело до того що 10 років звітів ми отримати не могли», – розповів посадовець.

Члени «екологічної» комісії підтримали пропозицію Куньчика. Остаточне рішення прийматимуть вже на найближчій сесії Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus