USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Нардеп Мосійчук заявив про вихід з Радикальної партії

24 Травня 2019 22:27
Нардеп Ігор Мосійчук підтвердив, що виходить з лав «Радикальної партії Олега Ляшка». Політик пояснив, що серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди, пише 24 канал.

Лідер партії Олег Ляшко привітав таке рішення Мосійчука і сказав: «Баба з воза – кобилі легше».

«Я не можу іти всупереч власним переконанням, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю»,– заявив Мосійчук.

Також він подякував за роки плідної співпраці і Ляшку, і кожному члену команди: від народних депутатів до простих агітаторів.

«Іду з повагою і вдячністю, та обіцяю, що яка б не склалась ситуація в країні і політиці, ніколи не скажу злого слова на адресу партії і її представників. Це моя данина нашому, спільно пройденому, шляху», – пообіцяв нардеп.

Наразі Мосійчук визначається щодо подальших своїх дій та пообіцяв, що тільки-но ухвалить якесь конкретне рішення, то повідомить про це громадськості та ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігорчику Показати IP 24 Травня 2019 22:43
Не плач, знайдеш інше ОЗУ.
Логічно Показати IP 25 Травня 2019 06:17
Може тепер його посадять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus