USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардеп з БПП заявив про вихід з фракції на знак протесту проти політрепресій

31 Жовтня 2015 15:03
Народний депутат України Батенко заявив про вихід з фракції БПП на знак протесту проти політичних репресій. Про це він написав на своїй сторінці в мережі.

Нагадаємо, політичними репресіями назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана представники партії УКРОП.

Окрім того, УКРОП зробив заяву щодо тиску президента на політичних опонентів. Зокрема в заяві йдеться про те, що Президент України за допомогою тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану «Путіна – Порошенка» і здати весь південний схід України проросійським сепаратистам.

"Заявляю про свій вихід з депутатської фракції "БПП" на знак протесту з приводу початку політичних репресій в країні. Я виховувався на вчинках плеяди шістдесятників і дисидентів, покоління, яке завжди критично ставився до узурпації влади ким-небудь. Узурпація починається з нехтування громадською думкою, а закінчується появою політичних ув'язнених. Сьогодні владою зроблений рішучий крок до появи нової диктатури", - підкреслив нардеп.

З його слів "таємні угоди влади з" Опозиційним блоком" можуть призвести до реставрації старого режиму".

Шановні друзі!Заявляю про свій вихід з депутатської фракції БПП на знак протесту з приводу початку політичних репресій...

Posted by Тарас Батенко on 31 жовтня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Політолог Показати IP 31 Жовтня 2015 15:19
Б́атенко Тар́ас Іва́нович (нар. 20 червня 1974, Львів) — український політик, народний депутат України VIII скликання, директор «Магістральних нафтопроводів «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», громадський діяч, кандидат політичних наук (2000), доцент, завідувач кафедри Національного університету «Львівська політехніка». Член Наукового товариства ім. Т. Шевченка. Депутат Львівської обласної ради V та VI скликань. Своїх не бросаем!!!
Питання до Політолог Показати IP 31 Жовтня 2015 16:33
То зрада чи перемога?
Анонім до Питання Показати IP 31 Жовтня 2015 17:56
Скоріше усього прокуратура готує справу і на нього. Тепер це буде політичне преслідування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus