USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Блок Петра Порошенка й «Опозиційний блок» ведуть переговори про «дерибан країни»,- Корбан

12 Вересня 2015 21:50
Блок Петра Порошенка й «Опозиційний блок» ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах. Про це голова політради «УКРОПу» Геннадій Корбан заявив на з'їзді партії, - повідомляє УНІАН.

«Йдуть переговори про дерибан країни на двох між «Солідарністю» і так званим «Опозиційним блоком». У рамках цього договорняка вони вже розподіляють між собою округи на місцеві вибори - визначають, хто і де скуповуватиме голоси людей, доведених до злиднів», - заявив Корбан.

Він підкреслив, що за станом на сьогодні в парламенті фактично створили нову більшість за участю фракції «Опозиційний блок».

Корбан також різко розкритикував зміни до Конституції в частині децентралізації. З його слів, по суті, в Конституцію вписують «смотрящих» за містами і районами префектів».

«Причому, з такими повноваженнями, які навіть «смотрящим» Януковича і не снилися», - додав він.

При цьому лідер партії «УКРОП» заявив, що «ми не побоялися стати ворогами Путіна і вже тим більше не нам боятися купки жадібних і боягузливих корупціонерів».

«Саме тому партія «УКРОП» йде на місцеві вибори», - підкреслив Корбан.

З'їзд партії підтримав рішення брати участь у виборах до місцевих органів влади по всій Україні.

Під час з'їзду також йшлося про те, що політика президента працює на користь Путіна. Про це заявив член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця.

До слова, голова «УКРОПу» Геннадій Корбан буде балотуватися на посаду міського голови Києва.

Детальніше про з'їзд партії «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» читайте на сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 00:51
Мда! Схватка между Порошенко с его друзями и днепропетровским олигархатом вышла на новую фазу. Между прочим, Юля из этого же круга олигархов.
Самооборона Показати IP 13 Вересня 2015 00:52
Виплив ще один меценат із скандальних чернігівських виборів.
гречка до Самооборона Показати IP 13 Вересня 2015 09:59
я буду, тільки після виборів
приймальня Палиці до гречка Показати IP 13 Вересня 2015 15:41
А люди що без гречки і без сала. Не хвилюйтесь. Усьо буде у фонді вже є на 1/4 луцьких виборців кредитних карточок. Ви ж знаєте куди йти і за кого потім голосувати.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 09:09
лазоріка вже обявили скоро і вас закрутять
пхе до Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 09:55
а вони пожаліють, що взяли лазоріка
Лєв Ізрайлєвіч Показати IP 13 Вересня 2015 09:32
А що, в керівництві укропів одні євреї: Корбан, Палиця, Коломойський... Одні мойші.
Анонім до Лєв Ізрайлєвіч Показати IP 13 Вересня 2015 11:56
Федеральная перепись 1790 г. свидетельствует, что при общей численности населения около 4 миллионов в Америке тогда находились примерно 1500 евреев. Однако и при таком ничтожно малом количестве некоторые из еврейских переселенцев успели оказаться в первых рядах борцов за независимость. Наиболее известен среди них Хаим Саломон, финансист революции, сумевший организовать продажу американских ценных бумаг в Европе за французскую и голландскую валюту. Именно эти деньги плюс собственное состояние Саломона позволили армии Вашингтона поддерживать боеспособность на протяжении восьмилетней войны с англичанами. Следовательно, евреи, так же как и украинцы, бывают разные.
Мамахохотала Показати IP 13 Вересня 2015 09:49
Корбан,Палиця,Коломойський і тп.Ну євреїв бачу,а де серед них українці???:)
ага до Мамахохотала Показати IP 13 Вересня 2015 09:51
євреї спасуть україну
Zyf до ага Показати IP 13 Вересня 2015 15:05
А зараз хто при владі???:)Хіба не увреї?І шо,добре живем?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus