USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардепи обрали нового очільника СБУ

29 Серпня 2019 20:03
ВР призначила Івана Баканова на посаду голови СБУ.

За це рішення проголосувало 319 народних депутатів, інформує УНІАН.

Під час виступу в парламенті Баканов наголосив на необхідності реформування СБУ. Він наголосив, що необхідно жити по законам і за принципами, а «не за понятіями». Він також наголосив, що для цього «ми повинні реформуватися, в тому числі СБУ».

Баканов наголосив, що «влада тільки тоді влада, коли вона має сміливість піти сама проти себе заради прав і основних свобод людей».

Баканов зазначив, що під реформою СБУ полягає в тому, що коли «співробітника СБУ зустрічає проста людина і посміхається йому у відповідь, тому що вона відчуває себе безпечно та захищеною, та більш чудово, коли вона хоче допомогти такому спів робітнику СБУ – от тоді це реформа».

При цьому він наголосив, що «від нас всі вимагають демілітаризацію – наші міжнародні партнери в першу чергу. Для нас це не вимога, а для нас це мрія. Тому що якщо ми делімітаризуємося, то це означатиме тільки одне, що в нашій країні панує мир», - зазначив Баканов.

Баканов звернувся до народних депутатів України із закликом ухвалити новий закон про СБУ, який «усунуть деструктивну конкуренцію між правоохоронними органами, і я дуже сподіваюся, що після прийняття цього закону СБУ запрацює з новою силою – ми повинні стати технологічними, швидкими, потужними, але не великими», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus