USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардепи відхилили законопроект про позбавлення прав п’яних водіїв

4 Вересня 2013 16:43
Депутати Верховної Ради відправили на доопрацювання законопроект 2454 «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання смертності на дорозі». Про це свідчать результати голосування, оприлюднені на сайті парламенту, передають Коментарі.
Законопроектом передбачалося довічно позбавляти прав і саджати у в’язницю на 10 років водіїв, якщо вони спровокували ДТП з травмами або жертвами, будучи в нетверезому стані.
За ухвалення документа проголосувало 118 депутатів, із них 11 – з Партії регіонів, 36 – «Батьківщини», по 30 від УДАРу та КПУ й 11 позафракційних. 30 нардепів від «Свободи» утрималися, ще двоє — не голосували.
Після цього 278 депутатів підтримали ініціативу про те, щоб направити законопроект на повторне перше читання.
Автором документа є позафракційний народний депутат Олег Ляшко. Як повідомляється в пояснювальній записці, його прийняття сприятиме більш адекватній і виваженій поведінці водіїв на дорогах, що, як наслідок, призведе до зменшення кількості ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ха-ха Показати IP 4 Вересня 2013 17:41
бо самі п'ють та їх діти і їздять...
...чех... Показати IP 4 Вересня 2013 20:41
....а давайте таких винуватців будемо розтрілювати...зрозуміло, що для цього, потрібно змінити статтю в ККУ...ми ж маємо для цього потенціал...( як колись Гітлер розтрілював під***в та євреїв)....
БЛЯМБУР до ...чех... Показати IP 4 Вересня 2013 23:59
Людина, яка наказуеться за стан, що створив у його організмі алковиріб, наказуеться лише за те, що хотів поїсти: а саме- пішов у продуктовий магазин і купив , ковбасу, грілку, хліб,консерву і поїв. Весь товар у продуктових магазинах сертифікований і корисний для харчування. Один ситий від молока, другий від алковиробу. Оба поїли. То чомусь за молоко не наказують, а за воду зі спиртом наказують. Молоко створює таку поведінку людини, рідина з спиртом таку поведінку. Як що б алковироби продавались у скобяних магазинах, то тоді інша справа. А алкоголь є продуктом харчової промисловості, то якого икса з ігриком і йотой наказувати громадян, які хочуть різноманітності у їжі. Руки геть від алкокістівників!!!!!!!!!!!!!
Непитущий до БЛЯМБУР Показати IP 5 Вересня 2013 00:11
Алкоголь - не їжа. Алкоголь - наркотик і шлях до руйнування людини та її родини. Подивіться, до чого доводить людей алкоголь - спиваються, чинять злочини і т.д. Алкоголь та "алкогольні ритуали" - ярмо що відбирає в людини час, гроші та розум...
БЛЯМБУР до Непитущий Показати IP 7 Вересня 2013 00:28
Як не їжа? Виробництво проходить у галузі харчової промисловості. Алкоголем насичуються через шлунок.
ЗА ТВЕРЕЗУ УКРАЇНУ!!!! БЕЗ ЛІНКІВ Показати IP 4 Вересня 2013 21:47
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні викидають пляшки і сміття (всюди бите скло, пластик, недоїдки), потім повертаються вночі з п'янок-гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння!!! ============== СКАЖЕМО НІ ДЕГЕНЕРАТИВНИМ "ЦІННОСТЯМ"!!!!
тверезий Показати IP 4 Вересня 2013 22:29
а чого тільки за спиртне карати.хай Ляшко роштрить перелік публічних страт...жінку незадовольнив получай .ляшка вчасно не ослужив теж на зуби не почистив карієс на.
Точно тверезий? Ти часом не обкурений? до тверезий Показати IP 4 Вересня 2013 23:04
дурню, якщо "жінку не задовільнив" чи "зуби не почистив" - то ніхто не помер. А поїхав п"яний і вбив людину - то злочин - убивство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus