USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Насіров має шанси виграти справу проти НАБУ

18 Серпня 2017 15:41
Як відомо, Роман Насіров (до речі, досі діючий глава ДФС) подав скаргу на дії НАБУ до Європейського суду з прав людини. З боку досвідчених юристів-міжнародників все частіше звучать думки, що Насіров має всі шанси виграти справу, пише політолог Вадим Карасьов на Facenews.

Цей позов може мати помітні наслідки для політичного життя в Україні, а також відбитися на роботі НАБУ і інших антикорупційних органів.

Треба розуміти, що в Європі дуже педантично ставляться до чистоти процедури будь-якого розслідування щодо своїх громадян. І весь цей спектакль зі штурмом Феофанії, штурм детективами палати, арешту підозрюваного прямо на каталці нівелюють всі стандарти розслідування, ключовими з яких є дотримання прав громадянина. Особливо зухвало це виглядає з боку саме новоутворених антикорупційних органів, які повинні показово демонструвати якісно інші, європейські підходи до введення слідства.

"Якщо рішення ЄСПЛ буде на користь Насірова, то це може завдати серйозного репутаційного удару по НАБУ. Далі адвокати глави ДФС зможуть оскаржити справу і вийти на те, що вона сфабрикована. А рівень довіри до НАБУ буде такою ж, як і до старих слідчих органів. Так що, не здивуюся, якщо через півтора року ми побачимо, як Артем Ситник і Насіров борються за депутатський мандат на одному мажоритарному окрузі. Причому я поки не готовий сказати, у кого з них вищі шанси на перемогу", - пише політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
12345 Показати IP 18 Серпня 2017 15:48
А справа проти насірова одразу формувалась таким чином, що б розвалитись під час розгляду у суді, і статті по яким вона порушена, і доказова база, все під виграш насірова.
Цап Ч. Показати IP 18 Серпня 2017 15:49
Чергова фейкова, піарна справа НАБУ . Всі злодюги і корупціонери України ,як правило визнаються українським судом пушистими і невинними ... Так і боремося з корупцією протягом всієї незалежності ,і побороти не можемо ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus