USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Насірову зменшать заставу і випустять на волю, - сценарій від нардепа

9 Березня 2017 13:39
Операція "врятувати Насірова" переходить у нову стадію. Про це заявив народний депутат Сергій Лещенко, який розповів про нові нюанси у справі відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, повідомляє Соцпортал.

Лещенко зазначив, що розгляд апеляції призначено на 13 березня, і все буде відбуватися за заздалегідь спланованим сценарієм.

"Сценарій такий - суд зменшує заставу до 10 мільйонів, Насіров виходить на волю та іде в "несознанку", - пише він.

"Так і буде, якщо люди знову не скажуть своє слово - що господарями в Україні є вони", - додав він.

Нагадаємо, політичний аналітик Петро Охотін в ефірі радіостанції Голос Столиці завив, що справа Насірова вирила велику яму для президента Петра Порошенка.

«З одного боку, не можна, щоб Насіров сидів і мучився, тому що тоді порушується система договорняків, і всі люди, які працюють з Петром Олексійовичем, можуть задатися питанням: може, я наступний. З іншого боку, його вже і не можна просто випустити, а тим паче, щоб він просто втік. Тому що тоді буде забагато питань до нього від інших представників еліти, від громадськості, і, в принципі, це дуже небезпечна ситуація», - пояснив політолог.

Як відомо, 2 березня в НАБУ повідомили про вручення підозри Роману Насірову за "справою Онищенка". Очільник ДФС підозрюється у вчинені дій, які завдали державі шкоди на суму у розмірі 2 мільярдів гривень. За результатами судового засідання, опальному чиновнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень. Натомість Спеціальна антикорупційна прокуратура готує апеляцію на рішення суду про заставу усуненому голові ДФС Роману Насірову. Так, Насірову вимагатимуть збільшити заставу до 2 мільярдів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОВК Показати IP 9 Березня 2017 15:59
Хто б сумнівався.
111 Показати IP 10 Березня 2017 12:59
Хай ще гарант вручить йому нагороду "найкращий театрал року"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus