USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Навальний вийшов на свободу після арешту

7 Липня 2017 17:21
У Росії голова Фонду боротьби з корупцією, опозиційний політик Олексій Навальний вийшов на свободу із спецприймальника після 25 діб адміністративного арешту за звинуваченням в організації антикорупційної акції 12 червня в Москві, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Напередодні звільнення Навального відразу в декількох його передвиборних штабах правоохоронні органи провели «слідчі дії», були вилучені техніка й агітаційні матеріали. 8 і 9 липня прихильники опозиціонера планують провести агітаційні пікети у кількох містах країни.

Навальний був затриманий 12 червня незадовго до початку неузгодженої з владою Росії акції його прихильників на Тверській вулиці в центрі Москви. Поліція тоді затримала понад 700 людей, правозахисники й активісти звинувачували її в непропорційно жорстких діях.

Навальний був визнаний винним за статтею про «повторне порушення порядку проведення масових акцій». Йому призначили покарання у вигляді 30 діб адміністративного арешту. Пізніше Московський міськсуд скоротив цей термін на 5 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus