USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Неідентифікованій» худобі нема чого розраховувати на дотації

27 Травня 2013 18:48
Аграрії, які не проведуть ідентифікації та реєстрації молодого поголів’я ВРХ, не можуть розраховувати на участь у державних та обласних програмах підтримки. Це стосується як великотоварних підприємств, так і селян одноосібників. Про це повідомив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко сьогодні на відеоселекторній обласній нараді, - інформує прес-служба Волинської ОДА.

Зокрема, він зазначив що наразі із 66 тисяч голів молодняка реєстрацію та ідентифікацію пройшли лише 10%. А відсутність відповідних документів закриває доступ селянам до державних дотацій та фінансової підтримки.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук наголосив на необхідності активізації цієї роботи на місцях та звернув увагу на пріоритетну роль сільських голів у інформуванні населення.

«Вся процедура коштує 24 гривні. Віддати ці невеликі кошти, щоб потім мати змогу отримати значно більшу суму державної підтримки», - підкреслив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
селянин Показати IP 28 Травня 2013 09:54
«Ідентифікованій» також! Ніби той Борис Клімчук з Юрієм Горбенком не знають, як селянам оформляють документи при прийомі худоби. Чи не з їхнього неформального розпорядження заготівельники, через яких мають проводити міфічні дотації в паперех змушені втричі занижувати вагу тварин? Хочеш продати чесно і прозоро - то ніхто в тебе так не візьме. Отака їхня політика. Те, що за попередньої влади можна було продати за тисяч 7-8, то зараз ледве за 5 разом з їхніми датаціями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus