USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нововолинська влада підставляє Клімчука?

28 Жовтня 2013 08:28
Влада Нововолинська підставляє голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, - про це на сторінках Нововолинського інформаційного порталу заявляє громадський активіст Анатолій Бідзюра.

Йдеться про передачу прокуратурі міста приміщення колишнього дитячого садка, яку 30 серпня затвердили депутати міськради.

Зі слів Бідзюри, Клімчук планує продублювати рішення сесії розпорядженням голови ОДА.

«...вочевидь, для того, щоби захистити міського голову В.Сапожнікова від обурених виборців міста. І чого він, згідно Конституції України, не має права робити», - стверджує Бідзюра.
«Борисе Петровичу! Піддавшись на умовляння відомих осіб, цим Ви остаточно підтвердите порушення конституційних та законних прав громадян міста Нововолинська – членів територіальної громади. Згідно «Закону України про дошкільну освіту», нововолинська міська прокуратура не мала права, навіть орендувати, а не те що отримувати безкоштовно у власність ДДУ № 9, разом із величезною ділянкою громадської землі», - додає активіст.
На його переконання, чинне законодавство зобов'язує міську раду облаштувати в приміщення ДНЗ, а не «дарувати» будівлю прокуратурі. Також він пише, що його обурює така ситуація, коли прокуратура має стояти на охороні закону, а натомість порушує його.

«Борисе Петровичу, Вас знову, вчергове, підставляють! Документи і витяги із законодавства, додаю», - переконує Бідзюра.

Зауважимо, у липні депутат Нововолинської міськради Борис Карпус заявив, що міський голова Віктор Сапожніков підставив голову ОДА, витративши на ремонт площі біля пам'ятника «Воїну-прикордоннику» півмільйона гривень, які дали з обласної казни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus